toomii76
toomi
tomi, to nie jest forum polonistów, więc się nie czepiajmogę się wydać upierdliwy, ale sprawdź w słowniku co znaczy "bynajmniej", to zrozumiesz jak to kłuje w oczy.

tomi, to nie jest forum polonistów, więc się nie czepiajmogę się wydać upierdliwy, ale sprawdź w słowniku co znaczy "bynajmniej", to zrozumiesz jak to kłuje w oczy.

mnie nie kłuje w oczymogę się wydać upierdliwy, ale sprawdź w słowniku co znaczy "bynajmniej", to zrozumiesz jak to kłuje w oczy.

Nie ma co gdybać jak sie sprężysz 45 min i skrzynia zdjeta.no tak, fajnie, że napisałeś, tam jednak zostało użyte zamiast 'przynajmniej'.bynajmniej I «partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi, np. Nie twierdzę bynajmniej, że jest to jedyne rozwiązanie
mnie nie kłuje w oczy
i wiem o co autorowi chodziło![]()
wiec ,moim zdaniem tematu nie byłono tak, fajnie, że napisałeś, tam jednak zostało użyte zamiast 'przynajmniej'.

a hora curka do kompletu? Ja nie jestem upierdliwy ale potrafię być bardzo wku.......jącymogę się wydać upierdliwy, ale sprawdź w słowniku co znaczy "bynajmniej", to zrozumiesz jak to kłuje w oczy.