AlexanderV
Początkujący
- Punktów
- 0
Witam. Tak na prawde to nie wiem czy pisze w dobrym temacie, ale nastapil mi pewien problem ze nie chce odpalic, nie jestem expertem licze tu na ze jakies podpowiedzi co to moglo byc bo wlasnie auto stoi u mechanika a w moim miescie to raczej robia na ilosc nie na jakos duuzo tego.. wracajac do problemu auto stalo tylko noc, wczesniej auto jezdzilo codziennie, wsiadam rano no i nie chce odpalic a do tego rozrusznik kreci przez 15 sekund i slychac jakis dzwiek, no dobra zawolalem znajomego zyby spojrzal no i cos mowi ze faktycznie cos z rozrusznikiem ale pokrecilismy go troche nie chcial odpalic dalem spokoj, za kilka godzin wyszedlem znow sprobowalem no i dalej nic.. nie chcialem dawac laikom zeby sprawdzali itp po prostu dalem do mechanika ktory wczesniej ja robil. dodam ze na zimnym strasznie ciezko palila, ale gdy juz byla rozgrzana to nie bylo problemow z odpaleniem, rozrzad wymienialem 12 000 km temu, filtry paliwa i olej jakies 6000. Ostatnimi czasy tez zaczela zle wskazywac paliwo dodatnio zawsze. I tylko czasem sie to zdarzalo.. takze panowie moze ktos cos z tego skojarzyc ?