• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

auto używane do 30 tyś benzyna

Ondraszek

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
201
Miasto
Nowy Sącz
Korozja śrub podwozia,wydechu,przewodów hamulcowych,uszkodzone osłony termiczne i żaluzja chłodnicy,przekładnia kierownicza,zacinające się zamki pokrywy bagażnika,wspomaganie kierownicy,zasniedziałe styki elektryczne,zawilgocone przewody el.świecenie się kontrolej jako skutek,przeguby,tylne wielowahaczowe zawieszenie,niska jakość końcowek ukł.kierowniczego,problem z piastami(bice boczne),to raczej wszystko.

noteska

Nowy
Punktów
0
Miasto
warszawa
powiem ci inaczej.. auta nie polece bo kazdy ma inne preferencje, ja np lubie japonskie auta i nikt mnie nie przekona do jakiegos opla czy innego nie japonskiego :) bez wzgledu na to co wybierzesz kupuj od sprawdzonego dealera a nie prywaciarza bo dealer dba o auta, daje gwarancje i ma dobre ceny a od prywaciarza nie wiadomo jaki złom kupisz

Punktów
0
mam podobne podejscie, kupilem od prywaciarza, auto nie bite nie malowane, powymieniane rozrzad oleje itd a po miesiacu zaczelo wszystko siadac, ostatecznie okazalo sie ze byl bity malowany... porazka, nigdy wiecej. drugie auto mam od AAA Auto to dealer samochodowy. kupilem auto w stanie jakim opisali, wiem co bylo zrobione co wymaga zrobienia, ze malowano błotnik prawy itd, papiery ogarnac pomogli, auto fajne. tak to mozna brac

rajson

SuperMechanior
Punktów
48
Miasto
Łódzkie
www.siepomaga.pl
mam podobne podejscie, kupilem od prywaciarza, auto nie bite nie malowane, powymieniane rozrzad oleje itd a po miesiacu zaczelo wszystko siadac, ostatecznie okazalo sie ze byl bity malowany... porazka, nigdy wiecej. drugie auto mam od AAA Auto to dealer samochodowy. kupilem auto w stanie jakim opisali, wiem co bylo zrobione co wymaga zrobienia, ze malowano błotnik prawy itd, papiery ogarnac pomogli, auto fajne. tak to mozna brac
I zarejestrowałeś się tylko po to żeby nam to opowiedzieć? Smoki były w tej bajce?

Do góry Bottom