Jakim cudem oni to sprawdzają:?Dowiedz się jaki tam wstawić rezystor i wstaw na próbę czy zgaśnie kontrolka albo podłącz pod prąd i zobacz czy wybuchnie
Mi na przeglądzie klienci mówią że kontrolka świeci ale poduszki działają...![]()
Rezystor już tam był testowany nie zdało egzaminu ,dalej ten sam bladDowiedz się jaki tam wstawić rezystor i wstaw na próbę czy zgaśnie kontrolka albo podłącz pod prąd i zobacz czy wybuchnie
Mi na przeglądzie klienci mówią że kontrolka świeci ale poduszki działają...![]()
Autelem ogarne to ?Masz wyłączoną poduszke pasażera. VCDS i adaptacja kanał 1
Raczej tak, w kanale pierwszym jeśli masz wartość 1, zmień na zero lub odwrotnie, nie pamiętam jak jest włączona a jak wyłączonaAutelem ogarne to ?
Z włączeniem soe udalo ale teraz wywala nowyRaczej tak, w kanale pierwszym jeśli masz wartość 1, zmień na zero lub odwrotnie, nie pamiętam jak jest włączona a jak wyłączona
Z włączeniem soe udalo ale teraz wywala nowy
Napinacz pasa jest uszkodzony, ewentualnie słaby kontakt na wtyczce. Może też byc nieprawidłowa konfiguracja czyli kodowanie, jeśli nie jest wyposażone w napinacze pasów na tylnym siedziskuZ włączeniem soe udalo ale teraz wywala nowy
Automatyczne połączenie postów:
No to to już będzie napinacz do wymiany chyba że elektronika poduszek się wysypała i wali dziwne błędy których nie ma, ktoś coś próbował osiągnąć wyłączając poduszkę ale się nie udało, co jeszcze możesz zrobić to sprawdzić kodowanie elektronikiZ włączeniem soe udalo ale teraz wywala nowy
Automatyczne połączenie postów:
No właśnie na środku nie ma żadnej wrtczki z tyłu, sterownik jest kupiony uzywany po numerach bo stary wywalał blad że uszkodzony ,czyli musi mieć zła konfigurację?Napinacz pasa jest uszkodzony, ewentualnie słaby kontakt na wtyczce. Może też byc nieprawidłowa konfiguracja czyli kodowanie, jeśli nie jest wyposażone w napinacze pasów na tylnym siedzisku
Tak, jest z auta gdzie były napinacze. Zmień kodowanie na 00104 i powinno hulaćNo właśnie na środku nie ma żadnej wrtczki z tyłu, sterownik jest kupiony uzywany po numerach bo stary wywalał blad że uszkodzony ,czyli musi mieć zła konfigurację?
Cóż mogę powiedzieć, jesteś wielki !!dziękuję za pomocTak, jest z auta gdzie były napinacze. Zmień kodowanie na 00104 i powinno hulać