• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

BMW E46 wystające tylne koło

Status
Zamknięty.

eveneme

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bądecz
Witam, mam problem z moim BMW E46 otóż aktualnie jest na felgach 18" 225/40R18 9J i w tyle jedno koło wystaje bardziej od drugiego przez co na dziurach przyciera tylko tym jednym wystajacym kołem, dodam, że geometria byla zrobiona a problem nie został rozwiazany.. co to może być? Luzów w zawieszeniu nie ma żadnych. Zamieszczam niżej zdjecia. Proszę o pomoc.

eveneme

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bądecz
No tak wzrokowo zobaczysz, że ET się trochę różni na pewno :) wiadomo, że jak się kupuje coś nowego zapakowanego to się ma pewność, że jest takie same, a tu małe zaskoczenie. Mój błąd. Życzę miłego dnia tym co mowili, że ulep z 3 aut :)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
No tak wzrokowo zobaczysz, że ET się trochę różni na pewno :) wiadomo, że jak się kupuje coś nowego zapakowanego to się ma pewność, że jest takie same, a tu małe zaskoczenie. Mój błąd. Życzę miłego dnia tym co mowili, że ulep z 3 aut :)
Czytania ze zrozumieniem uczą w szkole... Trzeba było się uczyć a nie rzucać w szkołę kamieniami...

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Każde e46 to ulep... jeszcze z 1.6 pod maską na 18"...

eveneme

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bądecz
Chyba vw jeździsz albo audi :) A kto mówił, że mam silnik 1.6? haha arni_poznań, na feldze et wybite są takie same, a po pomiarze się różnią wiec nie wiem co miałem czytać :)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Chyba vw jeździsz albo audi :) A kto mówił, że mam silnik 1.6? haha arni_poznań, na feldze et wybite są takie same, a po pomiarze się różnią wiec nie wiem co miałem czytać :)
Dlatego Arni powiedział, że trzeba umieć czytać. Jeżdżę AR i jak byś przeczytał co pisze pod moimi postami to byś nie wyjeżdzał z takimi pomysłami...

eveneme

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bądecz
To już jego problem, że same ulepy ma więc nadużywa tego słowa :) Przykro mi veet. Mówi to ten co alfa jeździ masakra

Hahaha jeździsz na lawecie albo po serwisach haha

Ostatnia edycja:

Kamil G.

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
32
Miasto
Świętokrzyskie
Kupil felgi z aledrogo zrobione z 4 puszek po piwie i sie dziwi ze tak jest .A w dodatku obrazasz ludzi kturzy prubowali ci pomuc .A i myslisz ze jak jezdzisz zardzewialym e46 to jestes fajny .Tu sa ludzie co takie e46 nie raz rozebrali do ostatniej srubki .troche szacunku

eveneme

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bądecz
Ty kolego trochę nad ortografia popracuj :) Te felgi kosztowaly więcej niż twoja 3 miesieczna wypłata :p i są na 3 letniej gwarancji made in italy :) A jak mnie obrazano to nie widzialeś? :) Zardzewial Ci długopis chyba w szkole, że takie błędy robisz.

eveneme

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bądecz
Chyba Twój rdzewial ulepiony z trzech :) Mi nic nie rdzewieje póki co :) Ale takie opinie są jak w Polsce 90% rozpitych aut słabo zakonserwowanych przed lakierowaniem efekt murowany :) Najpierw w miejscu ognisk korozji sprawdź czy faktycznie jest tam fabryczna warstwa lakieru czy szpachelek :)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Chyba Twój rdzewial ulepiony z trzech :) Mi nic nie rdzewieje póki co :) Ale takie opinie są jak w Polsce 90% rozpitych aut słabo zakonserwowanych przed lakierowaniem efekt murowany :) Najpierw w miejscu ognisk korozji sprawdź czy faktycznie jest tam fabryczna warstwa lakieru czy szpachelek :)
Bmw rdzewiało, rdzewieje i rdzewieć będzie a audi a4 jest w ocynku :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom