przeczytałem całość 2 razy i powiem ze swojego prywatnego doświadczenia że nie proponujecie złych warunków pracy. Ja z wykształcenia nie jestem mechanikiem po prostu lobię grzebać w autach od dziecka przepracowałem w kilku warsztatach i stacjach demontażu w sumie 12 lat większość rozmów o prace z ostatnich lat wyglądała tak udokumentowane doświadczenie jest Odpowiedz " nie " no to mogę panu zaproponować 1500 parę razy się zgodziłem by zobaczył że nie siedzę czy stoję z telefonem w łapie ale pracuje oczekiwania mieli większe niż do najstarszego doświadczonego pracownika na warsztacie a płaca niższa niż w biedronce na kasie więc pier...le nie szukam pracodawcy raczej zbieram na otwarcie czegoś swojego a co doświadczenia to najwięcej sie nauczyłem na swoich autach a nie na warsztatach widziałem jak mnie traktowano i pewnie nie tylko mnie
Nie mam zamiaru tu pouczać ale najwięcej w tym temacie niszczą zniechęcają ludzi dziadowskie warsztaty które takie metody stosują wciąż są dziady które zniechęcają i robią z każdego pracodawcy wroga
Nie mam zamiaru tu pouczać ale najwięcej w tym temacie niszczą zniechęcają ludzi dziadowskie warsztaty które takie metody stosują wciąż są dziady które zniechęcają i robią z każdego pracodawcy wroga
jesteś w Polsce to zatrudniaj Polaków