• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Brak pracowników do warsztatu

RemuSkm

Początkujący
Punktów
7
Miasto
Mniszków
przeczytałem całość 2 razy i powiem ze swojego prywatnego doświadczenia że nie proponujecie złych warunków pracy. Ja z wykształcenia nie jestem mechanikiem po prostu lobię grzebać w autach od dziecka przepracowałem w kilku warsztatach i stacjach demontażu w sumie 12 lat większość rozmów o prace z ostatnich lat wyglądała tak udokumentowane doświadczenie jest Odpowiedz " nie " no to mogę panu zaproponować 1500 parę razy się zgodziłem by zobaczył że nie siedzę czy stoję z telefonem w łapie ale pracuje oczekiwania mieli większe niż do najstarszego doświadczonego pracownika na warsztacie a płaca niższa niż w biedronce na kasie więc pier...le nie szukam pracodawcy raczej zbieram na otwarcie czegoś swojego a co doświadczenia to najwięcej sie nauczyłem na swoich autach a nie na warsztatach widziałem jak mnie traktowano i pewnie nie tylko mnie
Nie mam zamiaru tu pouczać ale najwięcej w tym temacie niszczą zniechęcają ludzi dziadowskie warsztaty które takie metody stosują wciąż są dziady które zniechęcają i robią z każdego pracodawcy wroga

iweta68

Początkujący
Punktów
1
Witam
Ja zatrudniam pracowników za wschdniej granicy pracują za 2000 zł i są zadowoleni a wiedzą i zapałem nie ustępują naszym mechanikom. Dwa lata temu zatrudniłem pierwszego teraz mam siedmiu.

kilex

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
87
Miasto
Lublin
Witam
Ja zatrudniam pracowników za wschdniej granicy pracują za 2000 zł i są zadowoleni a wiedzą i zapałem nie ustępują naszym mechanikom. Dwa lata temu zatrudniłem pierwszego teraz mam siedmiu.

W jakiej części kraju działasz? Jak znalazłeś takich ludzi? Ten temat spędza mi sen z powiek bo wiem jak ciężko o kogoś kto chce pracować.

iweta68

Początkujący
Punktów
1
Pomorskie

Pierwszego przysłał klient z ukrainy a potem jeden drugiego itd.

kilex

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
87
Miasto
Lublin
A co w tym takiego śmiesznego czy też żałosnego że masz taką huśtawkę nastroju ?

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ja zatrudniam pracowników za wschdniej granicy pracują za 2000 zł i są zadowoleni a wiedzą i zapałem nie ustępują naszym mechanikom.
Taki ,,janusz biznesu,, jak ty to powinien mieć kontrolę za kontrolą wszystkich urzędów aż do zamknięcia warsztatu...:mad: jesteś w Polsce to zatrudniaj Polaków:bored:

A do wszystkich takich ,,januszy,, to powiem tak - jesteście ,,gównozjady,, i te wasze pier...nie o braku pracowników to se możecie wsadzić- tam gdzie wam słońce nie dochodzi...:banghead:
Jak byście traktowali ludzi jak należy i płacili to byście nie musieli pisać takich pierdół po forach...:meh:

Przepraszam za szczerość wypowiedzi, ale taka jest moja osobista opinia... nie chce mi się teraz rozpisywać dlaczego, może wieczorem wyjaśnię obszerniej:D

iweta68

Początkujący
Punktów
1
Taki ,,janusz biznesu,, jak ty to powinien mieć kontrolę za kontrolą wszystkich urzędów aż do zamknięcia warsztatu...:mad: jesteś w Polsce to zatrudniaj Polaków:bored:

A do wszystkich takich ,,januszy,, to powiem tak - jesteście ,,gównozjady,, i te wasze pier...nie o braku pracowników to se możecie wsadzić- tam gdzie wam słońce nie dochodzi...:banghead:
Jak byście traktowali ludzi jak należy i płacili to byście nie musieli pisać takich pierdół po forach...:meh:

Przepraszam za szczerość wypowiedzi, ale taka jest moja osobista opinia... nie chce mi się teraz rozpisywać dlaczego, może wieczorem wyjaśnię obszerniej:D
Widzę kolego zazdrość Cię zjada.
Kontroli się nie boje pracują legalnie każdy sądzi według siebie !.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
To się nazywa wolny rynek chyba ?
Jeżeli faktycznie latają za 2k pln-ów w miesiąc to żyć, nie umierać :D

Gorzej jak pracują w typowo wchodznim systemie :D

Później, już tylko - No bladz, ja nie podumał.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
dobrze ze choc chrzescijanie.

moj kolega maluje elewacje i dachy agregatem i ku,,wa od 10 do 18 potrafi wyrwac 1500 zl. No to juz masakra

przez niego wszystkie paznokcie obgryzłem

Do góry Bottom