Silnik 2lhpi benzyna! Wymieniałem przewód od pompy paliwowej i wtedy właczył sie eko modus! Nie wiem jak go skasować!domyślam się że piszesz o trybie ekonomicznym, jeżeli tak, to niestety.... citroen nie daje szansy na wyłączenie tego trybu.
jeżeli masz coś innego na mysli, to pisz jaki to citroen, model, silnik, rok, itp dane, bo bez tego nic mądrego się nie dowiesz
mam wrażenie że bardzo tajne to Twoje auto,Silnik 2lhpi benzyna! Wymieniałem przewód od pompy paliwowej i wtedy właczył sie eko modus! Nie wiem jak go skasować!
może jednak coś więcej o nim napiszesz ? a przewód to jaki wymieniłeś? paliwowy? zasilający pompę w elektrykę ? i na czym polega ten eko modus, bo sądziłem że samoch. przeszedł w tryb ekonomiczny a to chyba nie o to chodzi Ci. napisz obszerniej !!!Wymieniałem kawałek przewodu paliwowego,który idzie od pompy w zbiorniku do silnika! Zeby wyciągnąć pompę ze zbiornika musiałem rozczepić 2 złączki instalacji! jedną od pompy i drugą ktora mi po prostu przeszkadzała! potem zakładajac to wszystko spowrotem podłaczyłem je! najpierw się właczył komunikat że coś nie tak jest z abs,a potem ten ecomodus actiw! Zazwyczaj on się włączał jak grało naprzykład radio na postoju! a tym razem nic nie było włączone! Nie wiem czy to trzeba skasować komputerem? Rozrusznik kręci ale nie chce zapalic! Czy układ wtryskowy w benzynie trzeba odpowietrzac tak jak w dizlu,czy on sam się odpowietrza?mam wrażenie że bardzo tajne to Twoje auto,może jednak coś więcej o nim napiszesz ? a przewód to jaki wymieniłeś? paliwowy? zasilający pompę w elektrykę ? i na czym polega ten eko modus, bo sądziłem że samoch. przeszedł w tryb ekonomiczny a to chyba nie o to chodzi Ci. napisz obszerniej !!!
!

No i ja też będę po takim szukał , dlaczego światła są tylko jak zasłonisz sensor na szybie , ten na wysokości lusterka . Taki nasz los Marku .W BSI mozesz wyłaczyc eco a co do tego co robił to zupelnie nie wiadomo . Eco jest po to żeby po sluchaniu radia mozna bylo spokojnie uruchomic silnik . Tak że autor powinien najpierw opisać co robił a potem zadawac pytania , efekty pracy domoroslych specjalistów
takie to c5 uroki 

Dzięki za typ , na razie mam co innego na karku .manetką rozprogramuj a tym wszystkim zajmuje sie BSI