To nie jedynka a FL już pełny CAN jak w X7 nawet częściowo kompatybilny, takie wylogowywanie się to było w 1, jakies tam diagnoskopy mam ale nie doczytałeś ze dedykowany diagbox nie widzi pedału w ECU a ze często robiłem diagnostykę czymś innym niż dedykowane bo zaczynałem elektronikę od kiedy sie pojawiała ( wtedy to były czasy jak robiłem vag kkl za niesamowitą kasę ) A samochód jest po 2005 wiec ? Chodziło mi o to czy w jakimś aucie był używany ten sterownik bo może w parametrach jest ten pedał gdzieś w 607 to był 7.4.6 a to zupelnie inny sterownik.
Automatyczne połączenie postów:
No nie mam to jak łałdi ale jak zauważyłeś sterownik jest boscha a to chyba nie Francja ? dawno już się nie robi aut w jednym kraju koncerny mieszają ile wlezie byle mieć zyskFrancuzy to jedna wielka ciekawostka
założę się że ten sterownik jest git tylko francuska instalacja elektryczna robiona przez jakąś gospodynię wiejską na drutach gdzieś w którymś miejscu w środku magicznie zgniła, klątwa działa...
no ale ty wiesz lepiej, nawet nie wiesz ile tam szwaba jest a była nawet reklama niemiecka jakość citroen c fynf