karwa raz dwa trzy
SuperMechanior
A testy wtryskiwaczy?
Chłopie ten dzyndzel na listwie to nie odpowietrznik tylko przyłącze na manometr, właśnie do testu ciśnienia. Ja sądzę że jednak kolo (szachu) dobrze tobie radzi, nie dasz rady choć dobrze ci życzę.ciśnienie sprawdzic manometrem na odpowietrzniku listwy wtryskowej?
tak jak koledzy pisali podstawy :
książki w dłoń i czytać kupić sprzęt i sie uczyć a nie wklejac bloki pomiarowe jak nawet niewiesz czego szukać.Nie zaraz wgra mu mapę z commodore 64 i dalej nie odpali człowiek tak czyta i czyta i już nawet odpisać mu sie nie chce bo dinozaury były bardziej kreatywne niż dzisiejsze pokoleniatak jak koledzy pisali podstawy :
1.Kompresja
2.Iskra
3.Paliwo
4.kluczowanie wtrysków
5 .powietrze(egr)
stawiam że egr siedziksiążki w dłoń i czytać kupić sprzęt i sie uczyć a nie wklejac bloki pomiarowe jak nawet niewiesz czego szukać.
Wszystko działa a nie działa ja pie..ole! Obroty widzi podczas rozruchu? Rozrząd sprawdzałeś? Kompresja jest? Karwa zadał dobre pytanie, pasowało by na nie odpowiedzieć. Książkę żeś tu napisał, kto to gdzie czytał chłopie, podstawy i ma latać.
Na oko to chłop w szpitalu umarł, synchronizacje trza sprawdzić a nie jak paski czy pasek wygląda.Rozrząd sprawdziłem wizualnie. Paski w dobrym stanie.
Jak dokładnie wzrokowo sprawdzić rozrząd.