slipson7812
Gaduła
Witam dzisiejszy problem dotyczy corsy 1.3 cdti:na zimnym silniku ciezko pali bardzo dlugo trzeba kręcić żeby zapaliła,natomiast jak ja popchnie sie od razu odpala.mial ktoś styczność z takim przypadkiem?od czego zacząć?
podepnij kompa,mozliwe ze czujnik polozenia waluWitam dzisiejszy problem dotyczy corsy 1.3 cdti:na zimnym silniku ciezko pali bardzo dlugo trzeba kręcić żeby zapaliła,natomiast jak ja popchnie sie od razu odpala.mial ktoś styczność z takim przypadkiem?od czego zacząć?
Ok od podpiecia po kompaOd podpiecia pod kompa.
Z uszkodzonym czujnikiem polozenia walu chyba by nie odpalił wcale.tak mi sie wydajepodepnij kompa,mozliwe ze czujnik polozenia walu
Aku dobre kreci jak wsciekly.najdziwniejsze jest w tym wszystkim ze na pycha po pół metra odpala od razu a na plaka nie chce o co tu może chodzic?aha jak odpali to po kazdym naciśnięciu pedalu gazu z rury wylatuje czarny dym jakby wtryski lalyI rozrusznik oraz masy. A aku dobre?
Czy to ze odpala od razu na pycha moze miec cos wspolnego z rozrusznikiemI rozrusznik oraz masy. A aku dobre?