• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Czym zajmujecie się w pracy??

DoktorBLN

SuperMechanior
Punktów
12
Obecnie przez większość dnia pomagam przy autach (wszystkie Marki), wieczorem staram się sam dłubać powoli przy autach ---> NAUKA by zostać jak najlepszym mechanikiem :)

mundek

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Kobyłka
Od kilku lat pracuje "na państwowym" jako mechanik-ślusarz na papierze, w rzeczywistości konserwacja wszystkiego elektryka, hydraulika, stolarka, itd... . A w domu samochody i co wpadnie w ręce i mogę zrobić i cały czas się uczę [ tego nigdy nie ominiesz ] :)

jacek grabowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
957
Miasto
Warszawa
www.facebook.com
Witam.
Ja zamieściłem na stronie firmowej taką informację :)

Głównie zajmuje się jedzeniem i piciem kawy, a w przerwach pomiędzy posiłkami naprawą samochodów przy pomocy mojej wiedzy i kilku narzędzi.
Mogę zaręczyć, że samochód będę naprawiał sam i że nie będę pracował w garniturze.
Mam nienormowany czas pracy, dlatego przed przyjazdem proszę do mnie zadzwonić.
pod nr. kom. 512 97 00 13

Pozdrawiam.

maciej733

Początkujący
Punktów
2
Miasto
krotoszyn
Ja zajmuje się w pracy naprawa układów wtryskowych. A po pracy mały warsztacik z ogólną mechanika.

Manitoba1

SuperMechanior
Punktów
56
Miasto
Psary
www.automototechnika.com
Zajmuję się kompleksowym wyposażeniem warsztatów/serwisów samochodowych
Jakieś tam doświadczenie i wiedzę o urządzeniach warsztatowych zdobyłem niegdyś serwisując te rzeczy :)

automarszczecinek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3
Witam
Ja jestem w branży od niedawna bo jakieś dwa lata
Ogólna mechanika pojazdów osobowych i dostawczych (przede wszystkim fordy)
Prowadzę także kompleksową pomoc drogową no i handluję troszkę częściami do fordów

mario1971

Bywalec
Punktów
0
Miasto
ściana wschodnia
Witam ja zajmuję się prostowaniem ram kabin naczep oraz naprawami głównie powypadkowymi ciężarowych osobowych,pomocą drogową i naprawy bieżące

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
wylacznie automatyczne skrzynie biegów, od 10 lat w kolo-pierdolo :) specjalizacja spoko ale zaluje ze nie nam większej wiedzy w zakresie diagnostyki silników i czasu na naukę tez niestety slabo

Do góry Bottom