Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Obecnie przez większość dnia pomagam przy autach (wszystkie Marki), wieczorem staram się sam dłubać powoli przy autach ---> NAUKA by zostać jak najlepszym mechanikiem
Od kilku lat pracuje "na państwowym" jako mechanik-ślusarz na papierze, w rzeczywistości konserwacja wszystkiego elektryka, hydraulika, stolarka, itd... . A w domu samochody i co wpadnie w ręce i mogę zrobić i cały czas się uczę [ tego nigdy nie ominiesz ]
Witam.
Ja zamieściłem na stronie firmowej taką informację
Głównie zajmuje się jedzeniem i piciem kawy, a w przerwach pomiędzy posiłkami naprawą samochodów przy pomocy mojej wiedzy i kilku narzędzi.
Mogę zaręczyć, że samochód będę naprawiał sam i że nie będę pracował w garniturze.
Mam nienormowany czas pracy, dlatego przed przyjazdem proszę do mnie zadzwonić.
pod nr. kom. 512 97 00 13
Zajmuję się kompleksowym wyposażeniem warsztatów/serwisów samochodowych
Jakieś tam doświadczenie i wiedzę o urządzeniach warsztatowych zdobyłem niegdyś serwisując te rzeczy
Witam
Ja jestem w branży od niedawna bo jakieś dwa lata
Ogólna mechanika pojazdów osobowych i dostawczych (przede wszystkim fordy)
Prowadzę także kompleksową pomoc drogową no i handluję troszkę częściami do fordów
wylacznie automatyczne skrzynie biegów, od 10 lat w kolo-pierdolo specjalizacja spoko ale zaluje ze nie nam większej wiedzy w zakresie diagnostyki silników i czasu na naukę tez niestety slabo