Jak nie ma chętnych, to moim zadaniem dobrze by było to wszystko 'zresetować'.
Nowy temat, nowa lista. W pierwszym poście wypisać wszystko co wiadomo na tę chwilę.
Mówiłem żeby zrobić nową liste tych którzy nadal są zainteresowani i nikt nie podjął tematu. Wręcz miałem odczucie takie jakby biesieg miał nadzieję że nikt już się nie zgłosi bo zabraknie aut na praktykach.
Jak niektórzy wchodzą tutaj raz na 3 miesiące to ciężko będzie się zgadać, bo jakoś ciężko mi wierzyć w zaangażowanie takich osób.
Cóż, gdybyśmy chcieli w ten sposób do tego podejść, to biesieg również miał przerwy 2-3 miesięczne

Nie żebym się czepiał...
Dodatkowo można by pomyśleć jak to zareklamować, dobrym sposobem mogłoby być przyklejenie tego gdzieś na stronie głównej forum.
Moim zdaniem niepotrzebne, jest dział "Szkolenia dla mechaników" i jeśli coś się dzieje w temacie to i tak jesteśmy "na wierzchu".
No i o sporo osób tutaj ma swoje firmy i po prostu nie mają czasu na to, więc mechanicy z własnymi firmami i tak dalej to niekoniecznie poszukiwany target.
Czyli co? Nie dość że nie ma chętnych, to jeszcze takich jak ja będziemy wykluczać?
Bez jaj.
Dobra, z mojego punktu widzenia to wygląda tak:
Temat ciągnie się od roku
Założyciel tematu pojawia się raz na dwa miesiące twierdząc że już już ale jeszcze chwilę
Koniec końcem okazuje się że zamiast kursu który miał ludziom rozszerzyć kwalifikacje o elektronikę, robi się kurs który jest de facto zaoczną zawodówką.
A potem jest wielkie zdziwienie że przez rok ludzie się wykruszyli i szuka się winnych wszędzie tylko nie tam gdzie potrzeba.
A tak na marginesie;
do mnie nikt nie dzwonił czy będę na spotkaniu i czy jestem zainteresowany. Owszem zadzwonił biesieg, ale powiedział mi tylko żebym obserwował temat bo są nowe informacje.
W związku z powyższym nie wiem nawet czy jestem w tej piątce czy nie.
A i żeby nie było:
Mimo wszystko wstępnie jestem zainteresowany tym kursem.
O ile mnie weźmiecie, bo nie dość że jestem wrednym, upierdliwym kawałem sukinkota, to jeszcze mam firmę, nie mam czasu i miewam miesięczne przerwy w obecności na forum.