Klient idzie do sklepu 400m od hurtowni i dostaje ten sam rozrząd za 550....
Nie wiem skąd ten sklep wtedy bierze części. U mnie na szczęście w sklepach jest drogo, bardzo drogo

A rabaty na części robię, jak ktoś zamawia gratów za 2,5 tys zł to rabacik jest. Ale np. na rozrząd jadę wg. ceny detal w IC i tyle. Jak jest 750zł to kasuję 750zł i te 250zł jest dla mnie. Sorry, ale jak bym miał zarabiać na takim rozrządzie 50zł, jak ktoś wyżej powiedział, i brać to na siebie żeby go szukać, zamówić, kopać się z hurtownią w razie reklamacji itd, to wolę wtedy jak klient pójdzie do sklepu i sam sobie kupi. Jak kupi zły, to auto stoi rozebrane, a godziny lecą... trudno
Oczywiście zdarzają się przypadki, że ktoś robi duże oczy, bo on myślał, że za 200zł do BMW E46 ja mu wymienię szczęki i linki razem z robotą, bo gdzieś mu za tyle chcieli zrobić na używanych szczękach

Z resztą, ile razy to ja słyszę o używanych szczękach/klockach... włóż takie gościowi i jak to wypadnie w trakcie jazdy i zblokuje koło, to potem przyjdzie z pretensjami (o ile to przeżyje).... no ale taniej o 100zł by miał!