Kojarze Diagu, całkiem dobre jedzonkoOjek jestes z wegrowa to kojarzysz liwskie mosty zajazd?
Kojarze Diagu, całkiem dobre jedzonkoOjek jestes z wegrowa to kojarzysz liwskie mosty zajazd?
Następny z wypranym mózgiemw pewnym sensie tak, wystarczy popatrzeć i przeanalizować jak głosują i będzie wiadomo kto do tego co się dzieje przykłada ręce.
Podziękuj UERachunku za gaz nie dostałem bo nie palę gazem ino węgiel, plastiki, szmaty z oleju.
Żartuje tona eko groszku 1400 zł a we wrześniu 800
Współczuję ci ale to twój wybórzatwardziały wyborca latających
różnią nas orientacje polityczne ale łączy pasja mechaniczna i przy tym pozostańmy, jesteśmy na Forum mechaników a politykę zostawmy tym miernotom na wiejskiejTo całkiem prawdopodobne, imię pasujemoże uśpione konto wiecie kogo hehe
No właśnie widać obecnie ich politykę...politykę zostawmy tym miernotom na wiejskiej

Jak nie ma...Prawdziwych pisowcow …..już chyba nie ma

przeczytałeś to co napisałem ze zrozumieniem? wiesz że to była odpowiedź?Współczuję ci ale to twój wybórróżnią nas orientacje polityczne ale łączy pasja mechaniczna i przy tym pozostańmy, jesteśmy na Forum mechaników a politykę zostawmy tym miernotom na wiejskiej
to o czym chcesz rozmawiać w temacie? o chlebie który ma kosztować 40 zł czy o tabliczkach obowiązkowych w sklepach, że rząd obniżył podatek na żywność o 5%, tylko nie dodał, że tylko tą żywności która była obłożona 5% podatku. wszystko to i tak do polityki prowadzi. dotknie i Ciebie, nie przejmuj się hehe
Kto bogatemu zabroni jeść w karczmie, chociaż jak dostaniesz rachunek za gaz w warsztacie to zostaną tylko wspomnienia po restauracjach podczas jedzenia pierogów (bo chleb będzie po 10zl)Byłem z żoną w karczmie/restauracji ona kurtki nie zdejmuje bo mówi ze coś chłodno tutaj ja mówię że, albo Ciepłe kotlety albo ciepła dupa
A ile kosztuje upieczenie swojego chleba?Kto bogatemu zabroni jeść w karczmie, chociaż jak dostaniesz rachunek za gaz w warsztacie to zostaną tylko wspomnienia po restauracjach podczas jedzenia pierogów (bo chleb będzie po 10zl)
Na razie ok. 2zł, ale cena mąki, drożdży, prądu/gazu też pójdą w górę tak jak wszystko inne.A ile kosztuje upieczenie swojego chleba?