arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Po co budami? Samo pole numerowe z elementem wystarczy

No i dobrze, przynajmniej będą samochody składane ręcznie a nie robotami...Właśnie o tym pisałem![]()

Noo tutaj u nas wystarczy inaczej coś nazwać i już jest czymś innymZ tego co wiem to w PL jest podatek drogowy zawarty w cenie paliwa ? Czyli po staremu, podatek od podatku![]()
klimatyzacją zacznij grzać ..... teraz agregaty są śmiesznie taniemasakra
To gowno zawiera 3 ceny …następny będzie o wiele wyższy
chyba, ze coś upuszcza ?
ja, ze skurwy……mi zerwałem umowę
Trochę bez wyjścia jestem …nowy serwis , malutka kotłownia, hala bez komina
Dokładnie, poza sezonem i przed pisflacją dało rade kupić nową klimę 3,5 albo 5kW poniżej 1,5 tys. zł. Do tego wymiennik czynnik-woda i podłogówka wodna, za kilka tysięcy ogrzewanie praktycznie bezobsługowe, wygodne i tanie w utrzymaniu. Bez gazociągu, bez kaloryferów, bez miejsca na kocioł i opał, bez syfu z popiołu i dymu.klimatyzacją zacznij grzać ..... teraz agregaty są śmiesznie tanie
Przez telefon można by z Tobą pogadać ?Dokładnie, poza sezonem i przed pisflacją dało rade kupić nową klimę 3,5 albo 5kW poniżej 1,5 tys. zł. Do tego wymiennik czynnik-woda i podłogówka wodna, za kilka tysięcy ogrzewanie praktycznie bezobsługowe, wygodne i tanie w utrzymaniu. Bez gazociągu, bez kaloryferów, bez miejsca na kocioł i opał, bez syfu z popiołu i dymu.
Dalej kupisz 3.5 poniżej 1500 i wifi maDokładnie, poza sezonem i przed pisflacją dało rade kupić nową klimę 3,5 albo 5kW poniżej 1,5 tys. zł. Do tego wymiennik czynnik-woda i podłogówka wodna, za kilka tysięcy ogrzewanie praktycznie bezobsługowe, wygodne i tanie w utrzymaniu. Bez gazociągu, bez kaloryferów, bez miejsca na kocioł i opał, bez syfu z popiołu i dymu.