Zaciekawiles mnie z ta sprawnoscia bo gdzie nie bylem to zachwalali ze 98% popiołu usuną.
Jest to reklama.
DO 98% to rowniez jest np. 35% bo jest dalej
DO 98%. Niestety nie ma na to uniwersalnej odpowiedzi, wszystko zalezy od auta i od klienta i do tego sie to sprowadza.
Twierdzili też ze siatki wkładu nie zostana rozerwane. Cos mi sie nie chce w to wierzyc ze cisnienie wody chocby minimalnie nie rozerwie tej siatki. A jezeli rozerwie to mysle sobie ze to pedzie powodowac ze sadza nie zbierze sie na niej tylko pojdzie dalej i bedzie problem z jej wypaleniem a moze i kat szybciej sie wyeksploatuje. Ale to moje przepuszczenia tylko.
I moga miec jak najbardziej racje. Kazdy kto robi to na papier i daje gwarancje ma rowniez dostep do informacji i zapewne rowniez staly kontrakt (umowa handlowa/partnerska), wiec dysponuje danymi producenta auta i dodatkowo danymi producenta takiej maszyny, wiec wie jak ta maszyne ustawic, aby wszystko bylo dobrze, jak dlugo maja trwac cykle, poza tym takie maszyny same potrafia monitorowac pewne wartosci, wiec jest to ulatwione zadanie.
Poniewaz takich maszyn na rynku jest pelno i sa one bardzo rozne tu konczy sie moja wiedza, bo ja znam moja. Moze to stad wynika okres gwarancji - sam nie wiem.
bardzo dziękuje, umowilem sie w jednej firmie ktora nie chciala mi dac gwarancji lub maks 6 mc jak posprawdzaja w aucie wszystko za dodatkowa oplata co ja juz znam. Korekty wtryskow, dolot itp. Bo pilnuje tego.
Sluchaj, musze Cie troche sprowadzic do parteru
To Ty znasz swoje dane i swoj sprzet, ale nikt Ci nie uwierzy na slowo i kazdy warsztat bedzie chcial sam to sprawdzic. Tak juz jest. Nie kwestionuje Twojej wiedzy i poprawnej diagnozy, ale trzeba tutaj wykluczyc na przyklad blad sprzetu. Wiara na slowo w naprawianiu aut sie nie sprawdza, bo ich tez sie na slowo nie naprawia
Masz plus za podejscie i ze sie interesujesz i chcesz byc swiadomy, mam do tego szacunek. Ale postaraj sie tez spojrzec na to szerzej - wlasnie moze dlatego tak Ci powiedzieli, bo wykonuja usluge kompleksowo i nie prosza Cie o wyslanie samego dpfa poczta a potem sie zobaczy. Rozwaz to.
Pozdrawiam