PELock
Bywalec
- Punktów
- -7
Wysłał mi na priva. To sprawdziłem sobie.A VIN skąd wziąłeś? Wróżysz hobbystyczne? Najpierw do mnie miałeś ale a teraz @arni_poznań się przyczepiłeś?
Wysłał mi na priva. To sprawdziłem sobie.A VIN skąd wziąłeś? Wróżysz hobbystyczne? Najpierw do mnie miałeś ale a teraz @arni_poznań się przyczepiłeś?
On ma szklaną kulę, która liczy kody, sprawdza Vin, usprawnia AD i co tylko chceszA VIN skąd wziąłeś? Wróżysz hobbystyczne? Najpierw do mnie miałeś ale a teraz @arni_poznań się przyczepiłeś?

Zmień dileraWysłał mi na priva
Unikać użytkownika. Dobrze że ostrzegłem innych przed tobą.On ma szklaną kulę, która liczy kody, sprawdza Vin, usprawnia AD i co tylko chcesz
Automatyczne połączenie postów:
Zmień dilera
To że wy macie tutaj wzajemne grono adoracji i opychacie trefne fury z przekręconym przebiegiem mało mnie obchodzi. Będę innych ostrzegał przed wami, na szczęście po podaniu VIN-u łatwo było to zweryfikować. Diluj z tym!Myślę że to po prostu troll sprawdzający działanie moderacji, sprawdza ile musi zrobić żeby dostać bana.
Pan kłódka mosiężna ma zwidyA o co chodzi bo chetnie sie pokloce?
Jestem na kwarantannie i nudzi mi się

tu na forum kreacja wizerunku prawilnego diagnosty, co to nikomu nie przepuści na przeglądzie.... a w realu wałki na rabatach z przebiegu...

Gdybym znał Vin to bym wrzucił, hmm poproszę kolegę, jak da to wrzucęNo ładnie arni...tu na forum kreacja wizerunku prawilnego diagnosty, co to nikomu nie przepuści na przeglądzie.... a w realu wałki na rabatach z przebiegu...
Wrzuć tu może tego viniacza, co do którego jest spór i sprawdzimy kto ma rację...![]()

U peloka wszystko kosztuje, nie stać nasMoże niech PELock wrzuci?![]()

VF7CHNFUC25983355No ładnie arni...tu na forum kreacja wizerunku prawilnego diagnosty, co to nikomu nie przepuści na przeglądzie.... a w realu wałki na rabatach z przebiegu...
Wrzuć tu może tego viniacza, co do którego jest spór i sprawdzimy kto ma rację...![]()
Spokojnie kłódeczkoCałe szczęście że ty robisz za darmo. Mi na priva wysłał innego. Dobry wałkarz, nie mam pytań.
wszystko będzie dobrze, na to są leki, terapia grupowa i przede wszystkim zero alkoholu i dopalaczy, nie będzie łatwo ale jesteśmy z tobąNie widzę nic dziwnego, dziwne by było gdyby vin z twoich urojeń zgadzał się z tym z rzeczywistości.Mi na priva wysłał innego.
Ja też mam czasami dziwne snyNie widzę nic dziwnego, dziwne by było gdyby vin z twoich urojeń zgadzał się z tym z rzeczywistości.
ale jak się obudzę to wiem że to był sen