• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Fiat Stilo

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ

PELock

Bywalec
Punktów
-7
Myślę że to po prostu troll sprawdzający działanie moderacji, sprawdza ile musi zrobić żeby dostać bana.
To że wy macie tutaj wzajemne grono adoracji i opychacie trefne fury z przekręconym przebiegiem mało mnie obchodzi. Będę innych ostrzegał przed wami, na szczęście po podaniu VIN-u łatwo było to zweryfikować. Diluj z tym!

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
A o co chodzi bo chetnie sie pokloce?
Jestem na kwarantannie i nudzi mi się

PELock

Bywalec
Punktów
-7
O nieuczciwych sprzedawców aut, którzy kryją swoje dupska nawzajem.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
No ładnie arni...:D tu na forum kreacja wizerunku prawilnego diagnosty, co to nikomu nie przepuści na przeglądzie.... a w realu wałki na rabatach z przebiegu...:D
Wrzuć tu może tego viniacza, co do którego jest spór i sprawdzimy kto ma rację...:D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
No ładnie arni...:D tu na forum kreacja wizerunku prawilnego diagnosty, co to nikomu nie przepuści na przeglądzie.... a w realu wałki na rabatach z przebiegu...:D
Wrzuć tu może tego viniacza, co do którego jest spór i sprawdzimy kto ma rację...:D
Gdybym znał Vin to bym wrzucił, hmm poproszę kolegę, jak da to wrzucę

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Może niech PELock wrzuci? :)
U peloka wszystko kosztuje, nie stać nas :)
Automatyczne połączenie postów:

VF7CHNFUC25983355

Ostatnia edycja:

PELock

Bywalec
Punktów
-7
Całe szczęście że ty robisz za darmo. Mi na priva wysłał innego. Dobry wałkarz, nie mam pytań.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Całe szczęście że ty robisz za darmo. Mi na priva wysłał innego. Dobry wałkarz, nie mam pytań.
Spokojnie kłódeczko :) wszystko będzie dobrze, na to są leki, terapia grupowa i przede wszystkim zero alkoholu i dopalaczy, nie będzie łatwo ale jesteśmy z tobą

Do góry Bottom