Witam mam problem z Galaxy 1.9tdi otóż wywala płyn przez zbiorniczek na postoju gdy zgasze auto po Zagrzaniu nie wyrzuca mocno ale kapie sobie więc ciśnienie jest za duże pierwsze co zrobiłem to zrobiłem obejście chłodniczki EGR niestety nie przyniosło rezultatu ,test na obecność CO2 nic nie pokazuje auto nie kopci , co jeszcze zauwazylem nie dochodzi do 90 stopni raz idzie ta wskazówka pod 80 około i nagle spadnie do 50-60 wąż Dolny moim zdaniem za szybko robi się ciepły bo już gdy jest około 50 stopni , na vcdsie dochodzi do max 64 na postoju i załącza wentylator ,więc termostat też podmienie ,upg? Na postoju gdy zgasze to słychać bulgotanie w układzie jak dodatkowa pompka się załączy . Gdy odkrece korek to mocno się podnosi i trochę wywali .Pod kątem wycieków już dokładnie wszystko obejrzałem . Węże są jako tako twarde no można je ugiać ale czuć że są napompowane dosyć . Dziękuję za odpowiedzi
Jeszcze zapomniałem dopisać o ogrzewaniu trzeba długo czekać zanim zacznie lecieć ciepłe natomiast jak już idzie to co trochę leci chłodne za chwilę znowu cieple i tak w kółko
Jeszcze zapomniałem dopisać o ogrzewaniu trzeba długo czekać zanim zacznie lecieć ciepłe natomiast jak już idzie to co trochę leci chłodne za chwilę znowu cieple i tak w kółko