• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

galka biegow nie odbija

SewerynL

Początkujący
Punktów
0
Miasto
rybnik
witam, mam taki problem a mianowicie galka z biegow nie wraca na pozycje neutralna samodzielnie, biegi wchodza bez problemu, jezdze juz z tym problemem jakies pol roku i nie jest ani gorzej ani lepiej
pozdrawiam

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
a nie stać cię na nowe linki? czy nie bedziesz umiał ich wymienić? i trzeba będzie do kogoś podjechać i zostawić parę złoty?
Linki się wymienia a nie smaruje, więc chyba szkłem się nie da podetrzeć pośladków:banghead:

SewerynL

Początkujący
Punktów
0
Miasto
rybnik
a jak jest mozliwosc to po co kupowac ?? Ty zaraz tez wszystko kupujesz nowe ?? i samych linek na 100 procent nie idzie kupic

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
a jak jest mozliwosc to po co kupowac ?? Ty zaraz tez wszystko kupujesz nowe ?? i samych linek na 100 procent nie idzie kupic
Sorry, ja wymieniam....pewnie mnie stać, a jak nie dostępne to daję kpl. do dorobienia i gitara. Ja mam warsztat i działalność a nie stodołę i patenty McGywera.
Zazwyczaj nie podchodzę drugi raz do tego samego tematu bo szkoda czasu, ale ty widocznie lubisz i raz w miesiącu nie zaszkodzi posmarować.

Do góry Bottom