• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grupa Zweryfikowanych Mechaników (ZM)

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
e tam nie bądź taki skromny :) ja jestem za twoim uczestnictwem w gwt bo obserwuje twoje posty i widać po nich że wiesz z czym co się je , dlatego czekam na ankietę od naszego szefa :)

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
po to żeby ktoś widział że chcesz coś od siebie, chodzi o twoje chęci i zainteresowanie tym tematem ;)

A

autozibi

e tam nie bądź taki skromny :) ja jestem za twoim uczestnictwem w gwt bo obserwuje twoje posty i widać po nich że wiesz z czym co się je , dlatego czekam na ankietę od naszego szefa :)

Wiesz mi Koksiu , że są ode mnie naprawdę mądrzejsi . Ja warsztat otworzyłem sam i sam na niego musiałem zarobić .
Nie miałem takiego szczęścia jak wielu moich znajomych , że dostali go od ojca lub wuja , lub chociaż
mogli zacząć się uczyć od swoich . Niestety ja musiałem wszystko wypracować sam .
Po za tym zanim to wszystko się zaczęło to 3 lata robiłem w UK aby troszkę kaski zarobić .
Teraz też nie spoczywam na laurach , jestem uczestnikiem wielu szkoleń , bo niestety praktyka jest potrzebna
ale teoria we współczesnych autach też jest niezbędna , a niestety wielu mechaników o tym zapomina .
Później sami do siebie mają pretensje i wylewają swoje żale tutaj na "naszym" forum .

koziolek

SuperMechanior
Punktów
140
Miasto
Lubelskie,
Tez uwazam ze cale te przejscia z tymi dokumentami i NIP-ami i cale to wszystko glosowanie itd
dziwne jest po prostu

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Autozibi-również byłbym za Twoim dołączeniem do GWT,z prostej przyczyny-jesteś dobry w te klocki,wiesz co w trawie piszczy i było by to z korzyścią dla wszystkich :) nawet na szkoleniu brembo było to "czuć" chocby po poziomie zadawanych pytań ;)

A

autozibi

Autozibi-również byłbym za Twoim dołączeniem do GWT,z prostej przyczyny-jesteś dobry w te klocki,wiesz co w trawie piszczy i było by to z korzyścią dla wszystkich :) nawet na szkoleniu brembo było to "czuć" chocby po poziomie zadawanych pytań ;)

Jak w tej piosence .... oj tam , oj tam -
:p:p:p:p
Proszę już mi tu nie słodzić . Jak będę coś wiedział to i tak z moją wiedzą się z Wami podzielę .
Ale mam zasadę , że jak czegoś nie wiem to nie "leję wody" i po prostu nie zabieram głosu .

są tacy co płacą 1000 zus i inne i tacy co nie płacą...

I mało tego ... wejdzie taki na forum czy inne napisze dwa może trzy posty i już jest mechanikiem .
Klientowi bardzo często popsuje auto jeszcze bardziej ale ma dobrą gadkę i jakieś z tego wybrnie .
A jak mechanik jest uczciwy to później po takim się morduje i jeszcze usłyszy od klienta to i owo :eek::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

koziolek

SuperMechanior
Punktów
140
Miasto
Lubelskie,
Ale to przeciez od razu widac po tym co wypisuja czy gosc przyszedl tu na chwile czy jest na dluzej i czy w kazdym temacie pyta o cos czy stara sie cos dac z siebie

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
MISIEK daj ankiete o przyjecie autozibi nalezy mu sie :)

a tak odemnie czym sie rozni gwt od innych ??? znaczkiem pod nazwa :):):)

jacek grabowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
957
Miasto
Warszawa
www.facebook.com
Witam.
Każdy co ma ponad 25 lubię, zgodnie z regulaminem powinien być dodany bez żadnej prośby, czy głosowania i tyle. Takie jest moje zdanie, chyba że regulamin jest tylko teoretyczny. :)
Pozdrawiam.

A

autozibi

Witam.
Każdy co ma ponad 25 lubię, zgodnie z regulaminem powinien być dodany bez żadnej prośby, czy głosowania i tyle. Takie jest moje zdanie, chyba że regulamin jest tylko teoretyczny. :)
Pozdrawiam.
Ja natomiast uważam , że 25 "lubię" jest stanowczo za mało . powinno być min. 50 - 60 .
Po za tym jeszcze powinien być jakiś prosty egzamin teoretyczny taki od administratora .
Nie chcę tutaj pisać o Was . bo później będzie tak , że trzyma się tylko jedną stronę lub nie .
Jednak jest tu parę takich osobników-mechaników , że są naprawdę cudotwórcami . Wiedzą o czym piszą ,
czują swoją robotę , potrafią wytłumaczyć co , gdzie i jak naprawić .
Jest również kilku takich co też nie znoszę bo w większości piszą po to aby mieć chyba jak najwięcej postów .
Nie znają tematu to wypisują wszystko po kolei . Panowie nie tędy droga . We współczesnych autach
metoda prób i błędów już przestaje działać .

fructon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
695
Miasto
Kraków
www.czesciserwismroz.pl
Musicie zrozumieć że na tym forum są tacy którym nie zależy na GWT choć spełniają kryteria przyjęcia i na siłe nie można nikogo wciągać

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2833
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
W pierwszym poście jest wszystko napisane jak przystąpić do GWT i nie jest tam napisane, że 25 postów jest warunkiem przyjęcia do GWT, a jedynie jest to jeden z warunków aby w ogóle rozpocząć procedurę przyjęcia.
Warunek ten został utworzony po to aby osoby aktywnie uczestniczące w życiu forum też miały szansę dołączenia do GWT jeżeli mają taką potrzebę.
Grupa powstała po to aby można było w głównej mierze porozmawiać w zamkniętym gronie osób faktycznie z branży motoryzacyjnej, gdyż jak wiemy możliwość rejestracji na tym forum ma każdy.
A odnośnie kolegi autozibi jak nie chce być w GWT to nie, po co drążyć temat? :)

Do góry Bottom