Diagbox10
-*-*-
Tomii ty nie
tak ci się tylko wydaje!!!o wypraszam sobie -paweł jestem![]()

jasne, że nie.Tomii ty nie

Dobra ja też nie będę ukrywał ,powiem ci tak mając 13 filli i zatrudniając 650 osób nie jestem i nie czuje się szefem ,jestem tylko włascicielem,wyraziłem się jasno i dotarło to do ciebie panie szanowny, i nie wyobrażaj sobie że jesteś kimś lepszym odemnie bo nie jesteś i nigdy nie będziesz , ja nie muszę się borykać z problemami bo mam od tego takich jak ty ,więc schowaj się w swoim garażu nabierz troszkę skruchy zanim komuś ubliżysz swoimi fantastycznymi opowieściami z krypty omnibusie .każdy na tym forum ma prawo wypowiedzi z szacunkiem do drugiej osoby boli cię coś to walnij pięścią w stół .Panie szanowny- wystarczy trzymać poziom Szefa. Wystarczy poprawny język polski. Nie szkaluj tego stanowiska publicznie.
Nie chcę być identyfikowany na równi z Szefami warsztatów piszących na Jeżeli forum jezykiem który przypomina pisaninie kretyna.
Czy wyraziłem sie dość jasno?

tommi może być janusz

TURBO JANUSZ!!tommi może być janusz![]()

nie wiem jak u was z wiekiem ale ja na dajmosie się wychowałem
Nie wiem czy wiesz ale to nie jest forum "ojczyzna, polszczyzna" tylko mechaników,a nie każdy mechanik był piątkowym uczniem (ja na ten przykład) a auta potrafię naprawiać, tak przynajmniej mnie się wydaje, i aby się tu udzielać nie będę do fiu.a Wacława za każdym ku..a razem zaglądał do słownika bo nie o to się tu rozchodzi. Co z tego że piszesz pięknie po Polskiemu jak pier..lisz w tematach od rzeczy że się żółć wylewa i scyzoryk w kieszeni otwiera! Użyj od czasu do czasu tych dwóch szarych komórek co je może masz w czerepie.Panie szanowny- wystarczy trzymać poziom Szefa. Wystarczy poprawny język polski. Nie szkaluj tego stanowiska publicznie.
Nie chcę być identyfikowany na równi z Szefami warsztatów piszących na tym forum jezykiem który przypomina pisaninie kretyna.
Czy wyraziłem sie dość jasno?

https://forum-mechanika.pl/threads/co-robicie-w-wolnych-chwilach.38057/o nie, na taki order trzeba sobie naprawdę zasłużyć.chała mu za to! dostanie order
Wyświetl załącznik 26034