• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grupa Zweryfikowanych Mechaników (ZM)

komar200

GWD
Punktów
1198
Miasto
grudziadz
Panie szanowny- wystarczy trzymać poziom Szefa. Wystarczy poprawny język polski. Nie szkaluj tego stanowiska publicznie.
Nie chcę być identyfikowany na równi z Szefami warsztatów piszących na Jeżeli forum jezykiem który przypomina pisaninie kretyna.
Czy wyraziłem sie dość jasno?
Dobra ja też nie będę ukrywał ,powiem ci tak mając 13 filli i zatrudniając 650 osób nie jestem i nie czuje się szefem ,jestem tylko włascicielem,wyraziłem się jasno i dotarło to do ciebie panie szanowny, i nie wyobrażaj sobie że jesteś kimś lepszym odemnie bo nie jesteś i nigdy nie będziesz , ja nie muszę się borykać z problemami bo mam od tego takich jak ty ,więc schowaj się w swoim garażu nabierz troszkę skruchy zanim komuś ubliżysz swoimi fantastycznymi opowieściami z krypty omnibusie .każdy na tym forum ma prawo wypowiedzi z szacunkiem do drugiej osoby boli cię coś to walnij pięścią w stół .

Dawidek126

SuperMechanior
Punktów
335
Miasto
Piaseczno
ja też nie jestem szefem, ludzie którzy pracują razem ze mną tworzą nie rodzinę (bo w rodzinie różnie bywa) a ekipę... jeden za wszystkich wszyscy za jednego ja mówią. korzystają ze zniżek na części żeby naprawiać swoje auta czy kogoś z rodziny, mogą bez ograniczeń korzystać z podnośników po pracy. jak trzeba zostać to zostają niczym rambo bez trwogi i żalu...
Ekipa to dobre słowo które nas charakteryzuje.
a w necie to jestem dawid:) tommi może być janusz:p

o nie tam miało być "jak mówią" a napisałem "ja"... sorry ale piszę po ciemku bo syn śpi obok z koparką w ręku a mój stary IBM niema oświetlonej klawiatury:)

Dawidek126

SuperMechanior
Punktów
335
Miasto
Piaseczno
dobra batman wrzuć film z YT z mojej bajki ... może być dajmos:p nie wiem jak u was z wiekiem ale ja na dajmosie się wychowałem:p

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Panie szanowny- wystarczy trzymać poziom Szefa. Wystarczy poprawny język polski. Nie szkaluj tego stanowiska publicznie.
Nie chcę być identyfikowany na równi z Szefami warsztatów piszących na tym forum jezykiem który przypomina pisaninie kretyna.
Czy wyraziłem sie dość jasno?
Nie wiem czy wiesz ale to nie jest forum "ojczyzna, polszczyzna" tylko mechaników,a nie każdy mechanik był piątkowym uczniem (ja na ten przykład) a auta potrafię naprawiać, tak przynajmniej mnie się wydaje, i aby się tu udzielać nie będę do fiu.a Wacława za każdym ku..a razem zaglądał do słownika bo nie o to się tu rozchodzi. Co z tego że piszesz pięknie po Polskiemu jak pier..lisz w tematach od rzeczy że się żółć wylewa i scyzoryk w kieszeni otwiera! Użyj od czasu do czasu tych dwóch szarych komórek co je może masz w czerepie.

Dawidek126

SuperMechanior
Punktów
335
Miasto
Piaseczno
faktycznie temat dalece odbiega od tego w tytule...w końcu to "GWT"' .
zaczynaliśmy o uczniach a tu piwo z indianami (ale tylko jedno) potem palenie , Bóg wie czego Tommi, i jeszcze scyzoryk w kieszeni:p

a Paweł z misiem wyleciał:)

Do góry Bottom