• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grupa Zweryfikowanych Mechaników (ZM)

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
Tyle że chyba nie do końca zrozumiał wypowiedź kolegi Grzybola :) kolega poniżej swojej wypowiedzi jasno dał do zrozumienia po co jest GWT

elektrostan

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Halden-norwegia
Następny który zazdrości GWT :) taka grupa jest potrzebna na forum i po prostu nie znasz zasady jej działania
CO TAKIEGO MAM ZAZDROSCIC,BO JA NIE WIEM CHYBA CHORY MASZ UMYSL.
Nie jest to mi do niczego potrzebne,a nie musze sie tym dowartosciowywac.
Czyzby to forum zaczuna byc takie jak OBD2.pl zenada

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
680
Miasto
NS
Chłopcy zakończcie tę kłótnie bo to nie ma sensu, najważniejsze jest pomagać innym :)

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Trochę mnie nie było ale widzę, że pewne rzeczy się nie zmieniają:)

Misiek zmień niebieską ikonkę GWT na neutralną- to ludzie nawet przestaną zauważać że to jakiś wyróżnik

manek

Uczestnik
Punktów
5
pomagać innym siedzieć przed kompem i pisać pisać pisać
potrzebny jest czas którego wiecznie brakuje więc kto się tak poświęca powinien mieć nawet złote podświetlenie i gifta od Miśka
Misiek pomyśl nad tym

A

autozibi

Witam .
I nawet na naszym forum już zrobiło się świątecznie .
Dziękujemy .

olmar

SuperMechanior
Punktów
49
Miasto
norwegia
Prosze o dołączenie ,,,,ale zeby sie dostać do GWT trzeba mieć punkty ,,,tylko za co ??? za porade jedz do mechanika???jak pisze konkrety to na marne ,bo trafiają na ogólne forum i koledzy sie irytują słusznie,,, ja tez
Jestem bez przerwy od 25lat w zawodzie, 15lat swój zakład,,,15lat z wpisem w ITS lpg wielu producentów ,commonrail,naprawiam wtryskiwacze cr,diagnostyka ,10lat elektronika ,obecnie pracuje w zawodzie za granicą ,uprawiam zawód mechatronika,, i lubie trudne przypadki .
Co jeszcze trzeba zeby sie z kolegami po fachu wymieniać wiedzą ??? kolega nickel potwierdzi kompetencje

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Jest kilka możliwych dróg, jedna z nich do podesłanie do administratora skanu papierów potwierdzających prowadzenie takiej a nie innej działalności lub po prostu prace u kogoś ;)

Do góry Bottom