PwWtam jestem zainteresowany tylko po polsku ,jezeli mozna tezbym chciał przetestowac jak to działa
PwWtam jestem zainteresowany tylko po polsku ,jezeli mozna tezbym chciał przetestowac jak to działa
Pw proszę.Witam tez można prosić na testy
Mam stabilny serwer korzystam już ponad dwa miesiące. Za każdym razem działa. Jednakże rozumiem jak masz już coś sprawdzone to się tego trzymaj , ja się trzymam swojego bo mam sporo taniej .Kiedyś korzystałem z haynes na jakimś szemranym serwerze, co 2 raz nie dzialala, albo pokazywała białe strony, albo zaś wszystko po angielsku, mimo ze wybrany język PL.
W końcu kupiłem legitne, przez Inter Team, i logowanie normalnie przez strone IT albo bezpośrednio haynes.
Jakby ktoś chciał pewniaka. to zapraszam.
tamten bodajże był przez strone hp.webdiag.fix jak się nie mylę
Jak aktualne to chętny.Mogę załatwić haynessa za 500na rok wszystko to samo i działa na serwerze haynessa jeśli ktoś zainteresowany.Daje trzy dni na testowanie za free .
Priv , zostało już tylko parę godzin testówJak aktualne to chętny.
Mam za 500 pisz PW.Witam
Odkupię jedno stanowisko Alldata lub haynes pro
Nadal jest taka opcja ?Mogę załatwić haynessa za 500na rok wszystko to samo i działa na serwerze haynessa jeśli ktoś zainteresowany.Daje trzy dni na testowanie za free .
podaj ten test haynes proNadal jest taka opcja ?
Pisz PW. Ogarniemypodaj ten test haynes pro
Masz możliwość udostępnienia konta testowego żeby sprawdzić ile danych tam jest? Używałem kilku rozwiązań i zazwyczaj byłem rozczarowany. Albo nie było danych albo były szczątkowe.Pisz PW. Ogarniemy
Pisz PW ogarniemy.Witam tez jestem zainteresowany haynes pro