No to nie ma nic prostszego, jak zgasić i przyłożyć ucho.
Generator dymu potrzeba, ładnie pokaże gdzie leci

Zero propozycji zero wiedzy tylko pisac żeby napisac masakraWidzę ze sami znawcy tutaj
Zamiast podpowiedzieć od czego zacząć sprawdzanie itd

Zacząć od wsadzenia głowy pod maskę.Zamiast podpowiedzieć od czego zacząć
I opuszczenia jej z pełną siłaZacząć od wsadzenia głowy pod maskę.

A ja tobie proponuję rozpedzenie sie i zaje.. głową w murI opuszczenia jej z pełną siła![]()
Mam wysłać preparat do sprawdzania nieszczelności i rękę do aplikacji preparatu?Witam
Po mam problem z ibiza 1.4tdi amf mianowicie po zgaszeniu auta syczy w okolicach pompy vacum przez około 4-5 sekund oprócz tego przy zgaszeniu szarpie.

O następny widze ze nikt nie ma na tyle wiedzy żeby coś podpowiedzieć temat do zamknięcia nie ma sensu z takim chamstwem się męczyćMam wysłać preparat do sprawdzania nieszczelności i rękę do aplikacji preparatu?
Podaj adres to jak nie będzie koło podbiegunowe to może da się zrobić...
Kur...a na tacy podać gotowca
W szklanej kuli skończył mi się abonament i jeszcze nie wykupiłem aktualizacji![]()
Nie odważą się, jeszcze mu wysprzątają i umyją auto gratisOd razu widać, że Tomek to prawdziwy samiec alfa rozstawiający towarzystwo po kątach.
Ciekawe na ile go skasują w warsztacie...pewnie z dwa koła minimum. Jak to jest to o czym myślę.
Portfel.mu wysprzątają
Ma wiedzę, a Ty wykazałeś choć trochę inicjatywy z własnej strony?O następny widze ze nikt nie ma na tyle wiedzy żeby coś podpowiedzieć temat do zamknięcia nie ma sensu z takim chamstwem się męczyć