Przypomniał mi się taki epizod odnośnie cen wiedza/usługa;kiedyś strasznie namolny klient o którym wiedziałem że diagnoza i owszem u mnie ale naprawi sobie sam napierał mnie żebym mu uspokoił "pływające"obroty bodajże w Mondeo 1-ce(w czasach świetności w/w auta).Ja się zapierałem że nie dam rady bo to było tak na czasie przed świętami i już nic nowego nie przyjmowałem,wysyłałem do servisu bo nie posiadałem wtedy żadnego interfejsu....Ale,ale bo On na święta wyjeżdża,servis "kroi jak za zboże" itp.prośby..Ok zgodziłem się-maruda wjechał,podniosłem maskę podłączyłem wypięte podciśnienie do kolektora i gotowe!!
Ile?się należy maruda pyta
80 zł.ja
ZA COO???przecież to trwało nawet nie minutę!!
na to ja;10 zł za naprawę-reszta za wiedzę
Zapłacił I tyle Go już widziałem-satysfakcja BEZCENNA!!

próbowali sami poskładać auto aby można było zaholować na warsztat wymienili urwany sworzeń lecz nie mogli wsadzić ośki w połamany przegub od strony skrzyni i tym samym wsunąć sworznia w zwrotnice bo ośka odpychała zwrotnice od wahacza a przegubu ze zwrotnicy nie mogli odkrecić bo było,,doje....e'' hehe więc pan Janek nie wiem co miał na celu przedziurawił oslonę przegubu zewnętrznego
już zmęczeni i usmarowani Lepiej: w Bydgoszczy jest oferta wymiany klocków od 19,99zł! myślę że przebiega tak:Ile wydajesz na zmywacz do hamulcy, smar do prowadnic, szczotki druciane do oczyszczenia prowadnic i jak dlugo Ci zajmuje wymiana, ze za 30 PLN oplaca sie wymienic klocki ?

Lepiej: w Bydgoszczy jest oferta wymiany klocków od 19,99zł! myślę że przebiega tak:
-wybicie młotkiem zużytych klocków
-wbicie młotkiem nowych klocków
-koniec![]()
Jest napisane "Wymiana klocków hamulcowych od 19,99zł" Dlaczego klient ma być wprowadzany w błąd że np. tak tyle kosztuje wymiana ale przy zakupie klocków u nas lub tarcz jak napisałeś. Czy w każdej reklamie musi być podstępNie koniecznie. Może jest to cena przy zakupie tarcz w serwisie. Wtedy wszystko się wyrównuje
? Ponadto jest to podejrzanie mało więc łatwo się domyśleć że jest jakiś haczyk