• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

I'm Sexy And I Know It ZAPRASZAM ;D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Ale w tym kraju normalnych nie ma wszyscy chcą kupić auto okazyjnie (po babci)i kupują szczególnie okazyjnie w Gnieźnie i Pleszewie . Myślę że takich zagłębi jest w kraju więcej na 100m2 przypadają 2 komisy z samymi okazjami. A licznik kręcony jest kilka razy nie raz. Pierwszy raz pokręcił Turek by auto kupił Polak ,drugi raz polski ” bizsmesmen” pokręcił na granicy i nowy nabywca by sprzedać padaczkę którą nabył kreci po raz kolejny.
Hit Panowie w tym temacie ….
Była sobie polówka i jeździła po okolicy .Koledzy zmienili w niej paseczek na 100,000 i jeździła dalej
Ktoś zmienił paseczek na 180.000 i jeździła .I tu uwaga przyjeżdża koleś polóweczka na warsztat i mówi, że nabył okazyjnie polóweczke po kobiecie i żeby ja tak ogarnąć i zobaczyć kiedy paseczek do wymiany bo lepiej wcześniej a już ma 87,000 . Kolega wpadł do kanału z wrażenia bo jak podniósł maskę to na filtrze był jeszcze widoczny zapis korektorem o jego usłudze na 180 a tu koleś chciał pierwszy paseczek wymienić .

Mnie to w sumie nie obchodzi jak ci ludzie kupują auta bo ja nie handluje ani nie kupuję ale szokuje mnie ludzka głupota, bo to jasne że się patrzy na stan techniczny a nie na inne bzdury, no chyba że ktoś faktycznie potrzebuje młodego auta bo tak też bywa. Do dziś pamiętam jak zachciało mi się jeździć z kumplem po komisach w Gnieźnie z braku zajęć, w drugi weekend już nawet nie wysiadałem z auta, bo on sobie upatrzył do wyboru albo astre G albo focusa i każdy jeden który widziałem miał usterki niewidoczne na pierwszy rzut oka a ja je widziałem, no a on za te swoje 12 000 zł chciał sobie kupić bezwypadkowe młode auto z małym przebiegiem :confused: , pod koniec w ogóle nie wysiadałem z auta żeby w końcu coś kupił :D

qbaradom

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
Radom
Bo ma lśnić i mieć niski przebieg po dziadku esesmanie :D
A że składany jest z dwóch po pociągowych to inna bajka.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
ja mam to szczęście że obecnie mam na chwile do użytku nowe mondeo i bravo, jak przyjdzie mi kupować używane auto to chyba zdecyduje się na rower:)

S

S-LINE

ja uwielbiam kupowac okazje np audi 80 po zalaniu benzyny do diesla, lub golfa 3 TDI gdzie ktos hakiem cofajac przypier w drzwi kierowcy...ewentualnie autolawete za doslowny bezcen bo facet nie mial na OC i czynsz domu :D, jak kupie tanio to mam pole do manerwu zeby odpierdzielic sobie tak jak mi sie podoba, a A8 byla wystawiona za 21 tysi a ja kupilem za 14 bo w dzien przyjazdu gosciowi nawalil sterownik skrzyni automatu(tylko on o tym nie wiedzial) a w domu w 2 godziny auto bylo juz zrobione i ladnie latalo :D

qbaradom

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
Radom

qbaradom

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
Radom
To jest moje hasło od dzisiaj w warsztacie :D
Zaraz se plakat strzelę.
Myślę że temat pociągniemy i nie kończymy .

qbaradom

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
Radom
No dzieje się:
opady śniegu, walentynki , unia kasą rzuciła i inne cuda :D

Marlena

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
173
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Wczoraj dostałam taką przesyłkę od mateuska. Japa mi się do tej pory cieszy.
Dzięki wielkie, obiecuję, że koszulkę założę na najbliższy zlot forumowiczów ;)
Pozdrawiam serdecznie.

Załączniki

• DSC07752.JPG
    DSC07752.JPG
    1000,2 KB · Wyświetleń: 18

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham