Witam ponownie Panowie. Dzieki hamer, obejrzałem wyważarkę, no nowoczesna to ona jest i droga jak cholera ponad 26000 netto. No masakra jak za osobówkę, cena kosmiczna. Centryczność koła da się spokojnie zmierzyć na normalnej wyważarce, tylko trzeba mieć przystawkę. Jak się podsumuje to taniej wychodzi niż ta F790SE.
W sumie to nie wiem komu jest potrzebny taki bajer jak laser do nabijanych ciężarków, przecież chyba każdy wie gdzie jest godz. 12. Ja ogólnie jestem za nowymi technologiami, ale nie za tą cenę, poza tym jak konkurencja wypuści coś podobnego to pewnie będzie tańsze, bo będą chcieli być konkurencyjni.
Firmy Profitool nie znam, ale to pewnie jakiś chińczyk. Pablo możesz spróbować skontaktować się z firmą od której to kupiłeś, chyba że to jest używka albo po gwarancji, wtedy z chińczykiem jest problem. Tak czy inaczej, próbowałeś rozmawiać ze sprzedawcą?
Skoro mowa o firmach to ja kupowałem sprzęt u Bogusza i naprawdę w porządku goście.
W sumie to nie wiem komu jest potrzebny taki bajer jak laser do nabijanych ciężarków, przecież chyba każdy wie gdzie jest godz. 12. Ja ogólnie jestem za nowymi technologiami, ale nie za tą cenę, poza tym jak konkurencja wypuści coś podobnego to pewnie będzie tańsze, bo będą chcieli być konkurencyjni.
Firmy Profitool nie znam, ale to pewnie jakiś chińczyk. Pablo możesz spróbować skontaktować się z firmą od której to kupiłeś, chyba że to jest używka albo po gwarancji, wtedy z chińczykiem jest problem. Tak czy inaczej, próbowałeś rozmawiać ze sprzedawcą?
Skoro mowa o firmach to ja kupowałem sprzęt u Bogusza i naprawdę w porządku goście.
Mam montażownicę SICAM. Kupiłem zewnętrzny inflator
tylko pytanie jak zareaguje na to klient jak będziemy mu tańczyć łyżkami po feldze. Drugi bieg znacząco skraca czas wymiany opony. Nie jest to wyjątkowo potrzebne chyba ze masz duży przemiał kół. Czy potrzebujesz te maszyne na wulkanizacje czy dodatkowo uruchamiasz usługi związane z wymiana opon czy to tylko twój priorytet według tego wybierz co ci potrzebne