Tak czytałem ,,nowe modele po 2021"
A ja wkleiłem stary model z 2022. Napisałem to przekornie.
Tak jak pisałem wcześniej nie robię tej marki dużo, a szczególnie jeżeli autko ma premierę w tym roku.
Co taki uniwersalny kombajn jak Zenith może narobić w tych autach?
Żeby nie było nie twierdzę że kombajny są lepsze niż Ori głowica z danej marki. Od czasu kiedy powstało passthru to można robić to kombajnem w każdej marce jak masz konto.
Nie trzeba mieć do wszystkich marek głowic, mało tego co 5 lat średnio je wymieniać na nowe, robiąc robotę bardzo zbliżoną do OEM.
Co do Hyundai pisałem przecież o gds.
Możesz oczywiście kupić cały sprzęt a nie tylko głowice, oscyloskop, adl, itp, do elektryków jest też fajny tester podłączany do gdsa. Tylko ile kosztuje taki zestaw a ile Zenith? Dodatkowo w gds nie podłączą żadnej obcej marki przez passthru a zenit tak, mało tego w ASO w europie jak nie posiadają gscana ani zenitha, to nie podłącza nawet swojego auta z rynku USA bo mają blokadę. Wszędzie są plusy i minusy.
Co do sklepu czy hurtowni, może być nawet giełda to nie za bardzo sobie wyrobiłeś zdanie , bo udowodniłem że mieć w 2019 w interface doip i passthru to raczej nie jest to interface które jest do starych aut, wręcz przeciwnie do nowych. Po 5 latach znowu dodali nowość w uniwersalnym kombajnie jest obsługa elektryków i hybryd, raczej nie ma na pęczki takich sprzętów, zmień hurtownie bo nie wiem jak teraz ale wtedy ci opowiadali bajki z krainy wiecznych łowów. Nie odbieraj tego jako obelgę tylko jako radę pozdrawiam