Witam wszystkich i proszę o pomoc w wybraniu busa do pracy w kurierce... Bus ma się poruszać w Anglii i tutaj tez chce go kupić...
Przewożone paczki są lekkie i nie potrzebuje wielkiego busa tylko zwinnego, coś w tym stylu
http://allegro.pl/mercedes-vito-639-2-2-cdi-111-km-webasto-bez-rdzy-i6137676130.html#thumb/8
Szukam czegoś tak do 30 tys w przeliczeniu na polskie złote. Ale jak jest coś co możecie mi polecić a dużo taniej to tez rozpatrze propozycje...
Chciałbym zakupić auto które nie jest awaryjne gdyż naprawa w Anglii jest bardzo droga a planuje nim raz na pół roku zjeżdżać do Polski i robić wszystko co trzeba.
Jedyne na czym mi zależy to po prawej i lewej stronie drzwi przesuwne aby szybko sięgnąć po paczkę a nie biegać wokół auta gdyż paczek jest dużo ale co km trzeba wysiadac z auta.
Auto nie musi posiadać wielkiej mocy, ważne żeby było ekonomiczne, dużo nie paliło... przelicznik za paliwo mam 13p za mile.
Czekam na wasze propozycje oraz informacje które ułatwią mi wybór auta. Pozdrawiam