Głównie samochody, powiem szczerze, że jak do tej pory lakierowałem kompresorem 24l, było naprawdę ciężko gdyż ciśnienie spadało bardzo szybko, ale sam efekt lakierowania nie był najgorszy ze względu na to iż ratował mnie zawsze reduktor ustawiony na 4 bar. Kompresorem 50l już malowało się całkiem przyjemnie ale jednak jeszcze trochę brakowało tego zapasu ciśnienia. Nie chciał bym wydawać dużo pieniędzy na mój pierwszy sprzęt. Chciałbym by był on optymalny do moich oczekiwań, także trochę klucza pneumatycznego i trochę lakierowania. Myślże że zdecyduję się na zakup tego kompresora który wcześniej tutaj wstawiałem tj. 100l wydajność 330l/min, do tego jest jakiś zestaw pierdółek typu pistolet do przedmuchiwania, przewód itp... I tak zakup planuje dopiero w przyszłym tygoniu także może się coś jeszcze zmieni i bardzo cenię sobie wasze porady...także jeżeli ktoś jest mi jeszcze w stanie coś doradzić to z góry bardzo dziękuję!
Szukał będę również jeszcze pistoletu lakierniczego do górnej granicy 500zł, nie wiem czy jesteście w stanie mi tutaj pomóc czy poszukać for lakierniczych.