Przestań być cymbałem, albo badź błaznem gdzie indziej.O...! Kurw@ A jakie to testy robisz ? Ile tych testów wykonujesz i w jakim celu?
A co mnie obchodzi czym ktoś robi??? Ja tylko mówię, że ja robię tym czym robię. A co do glikometru to nie wiem skąd takie zdziwienie? Najzwyczajny tester płynu chlodniczego ma taką nazwę, nic nie poradzę, że nikt nie uzywa tej prawidłowej nazwy i tobie wydaje sie ona dziwna. To juz nie moj problem. Zresztą wpisz sobie w google to sie dowiesz.Cofnij się kilka postów wstecz, jednokomórkowcu, przeczytaj kto, co, czym robi żeby sprawdzić gęstość płynu. A ! I zmień okulistę. Glikometrem .... co to za nazwa?
Jesli w Polsce mamy takich ograniczonych mechaników jak ty, to ja sie nie dziwie ze jest takie złe zdanie o nas.T o fajnie.. Jeszcze potrzebujesz „ Krzemionkometr"
Jesteś mechanikiem?Jesli w Polsce mamy takich ograniczonych mechaników jak ty, to ja sie nie dziwie ze jest takie złe zdanie o nas.
Poznaleś nowe słowo, powinieneś napisać "aha, spoko, ja to nazywałem inaczej, ale już będę wiedział. A ty dalej swoje nudne zarty piszesz. Naprawde zenua, ile masz lat? 20? czy może 15 nawet
nie daje rady tego wszystkiego rozszyfrowywać
a tak na poważnie to w auto-dacie coraz więcej brakuje tego info kiedy wymieniać płyn a to oznacza... że musimy myśleć i wymieniać ten płyn przy wymianie rozrządu lub co 4-5 lat i najważniejsze lejemy to co zaleca producent.
i zaczyna się tłumaczenie skąd ten rdzawy kolor sie wziął

Najlepsze są kobiety, one nawet czasami nie wiedzą, że coś takiego istniejePanowie nie rzucajcie tyle nowych pojęci w jednym temacie bo mi wyszukiwarka strasznie zwolniła....nie daje rady tego wszystkiego rozszyfrowywać
a tak na poważnie to w auto-dacie coraz więcej brakuje tego info kiedy wymieniać płyn a to oznacza... że musimy myśleć i wymieniać ten płyn przy wymianie rozrządu lub co 4-5 lat i najważniejsze lejemy to co zaleca producent.
chociaż zdarzają sie auta z zardzewiałym płynem a klienci mówią że to specjalny płyn do tego modelu.... jakie jest wtedy zdziwienie że po wymianie na g11 czy g12 mówią że to nie ten co byłi zaczyna się tłumaczenie skąd ten rdzawy kolor sie wziął
![]()

w zależności od rocznika auta są różne oznaczenia.pól na pół z wodą.w lutym przy -23 stopniach rozsadziło mu chłodnice powód .... wlał Borygo
Kupione podobno na stacjipól na pół z wodą.