• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki tester diagnostyczny do 15 tys

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
565
Miasto
Podkarpacie
Tak @Diagbox10 ja w ten sposób kupiłem Launch x431 euro 5 pro smartlink z 3 letnim abonamentem za 70 000 hrywien .

Ostatnia edycja:

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
565
Miasto
Podkarpacie
Jak nie chwaliłem , przecież pisałem . Najgorsze to przewieść przez granicę by nie zapłacić podwójnego vat'u i cła . Na gwarancje wysyłasz do nich to też wypełniasz papiery celne . Obsługa gwarancyjna w języku rosyjskim/angielskim . Ja zdecydowałem sie tylko dla tego że mieszkam blisko granicy z Ukrainą oraz mam kolegę który biegle włada ich jeżykiem inaczej bym sie nie zdecydował . A i jeszcze musiałem wykupić VPN (150 zł na rok ) .

Profiauto Klimek

Uczestnik
Punktów
2
Panowie ku.wa czy to prawda czy śnie? 51300 hrywien multihub?
Wychodzi niecale 7.5 kafla

Czyżby zaszczyciła nas gwiazda TVN turbo?
Nie do końca

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
565
Miasto
Podkarpacie
@Diagbox10 na pewno pomoże ale i tak musisz sobie przekalkulować no i pamiętaj , że robisz w rogi fiskusa :) . Najważniejsze musisz sprawdzić jak wygląda kwestia oprogramowania czy nie ma blokad regionalnych .
@slawek1 myślę ze to któryś pracowników . A już nie będzie "duda kontra klimek" tylko "duda kontra jakiś handlarz" .

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Blayders ch.j z fiskusem. Co to znaczy blokada regionalna? Klimek dlaczego sie mylę?
Automatyczne połączenie postów:

Chodzi mi o sam aparat . program kupie w Polsce bo taniej wychodzi

Ostatnia edycja:

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
429
Miasto
Świdnica
Nie musisz dzwonić. Juz ci powiem. Sprzęt i aktywacja to nierozerwalny komplet. Przychodzi ci sprzęt i pendrive dopisany do numeru seryjnego głowicy. Aktywacji na serwerze dokonuje pracownik texy. Także nie przykutwisz diagbox

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
429
Miasto
Świdnica
Jakie marzenia? Po co garazowiec dłubiący na czarno marzy o sprzęcie za 15 tys??

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Mam DG chlopczyku. A po to zeby agri ohv i truck bylo w jednym pudeleczku.
I nie za 15tys. Troszke wiecej. A grzebanie w autach dawno zostawilem frajerom

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
429
Miasto
Świdnica
No popatrz. Frajerzy robiący osobówki jednak mogą kupić tester a kozaki robiące traktory mogą polizać jedynie walizkę od głowicy diagnostycznej :cool:

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
No widzisz jakie to dziwne. Traktory i koparki sa ciekawsze jak auta. I tam w gre wchodzi trudna diagnostyka hydrauliki ciśnień. Dlatego frajerzy tego nie ogarniaja. A texa podobno ma kalibracje zaworow. Dlatego to takie nieoplacalne.
Automatyczne połączenie postów:

Launcha mam rzeczywiscie bez walizki.

Ostatnia edycja:

biedny mechanik

SuperMechanior
Punktów
22
Miasto
Biała Podlaska
witam chce ponowić temat ciekawi mnie texa multihub agri co te urządzenie potrafi czy to naprawdę warto brać mam agrotron200 czy zrobię nim kalibracje skrzyni biegów ?i o auta jak to jest teraz ?

CubeBonus

Uczestnik
Punktów
3
Miasto
Kraków
Ma ktoś doświadczenia z TEXA MultiHub? Miałem TEXA TXB do motocykli pomimo że egzemplarz z przed ponad 10 lat to dawał radę, niestety został wycofany z kolejnych aktualizacji z powodu ograniczeń sprzętowych, teraz zastanawiam się nad MultiHub z abonamentem na moto i auta, nie wiem czy jest sens płacić 15 tys zł. czy może kupić urządzenie do samych motocykli?
Upraszczając pytanie czy TEXA w samochodówce zrobi prawie wszystko czy zrobi tyle co każdy inny tester?

Pozdrawiam

Do góry Bottom