Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
kup prosto od przedstawiciela ,ale nie z PL , marże ma z kosmosu nawet wliczając w to opłaty , chcesz więcej wiadomości to pw , i tu go skrytykuję " I wanna be millionaire" w miesiąc
Fajnie , że piszecie ale tego powinni uczyć w szkole a nie na forum uczeń po praktyce radzi sobie doskonale z kablami .Profesjonalne myślenie o aucie przecież wszyscy trzymają testery diagnoskopy w szafce używają w wolnej chwili aby się samemu doszkolić ? Może byście Panowie trochę praktycznej wiedzy przekazali młodym.
Witam forumowiczów. Mam pytanie odnośnie testera. miałem już trzy na testy i nie mogę sie zdecydować co wziąśc . Może ktoś cos podpowie. miałem nowego Launcha ale tłumaczenie w tym sprzecie tragedia miałem cdif3 i tu normalnie po polsku ale nie wiem co do obsługi ilości pojazdów i miałem texe i nie wiem na co sie zdecydować który z tych trzech czy poprostu kupic jakiegoś maxidasa , autoscana i bedzie podobnie za mniej pln. Pomozecie???
Zależy co robisz jak mechanikę to Cdif3 i Texa i Launch powinien wystarczyć jak elektronika się zajmujesz to potrzebujesz cała gamę sprzętu i zawsze coś będzie brakowac