• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki tester diagnostyczny kupic????

TOMANOPL

Bywalec
Punktów
6
Miasto
LUBLIN
Na ali można kupić ds za 30 dolców.Dziala z delphi car+track oraz wow [wurth]

Nakadia

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rybnik
Są wgl jakieś różnice między k+dcan, a enet? Rozumiem, że przy E36 mam większą szansę, że się połączy niz przy ds150?

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Kolega forumowy z Raciborza takie zabawki sprzedaje
Zagadaj do niego , więcej się dowiesz

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
976
Miasto
PGS
Ale weź się upewnij. Na pewno ma stronkę www. Dobrze poszukaj

soloriens

SuperMechanior
Punktów
74
kup prosto od przedstawiciela ,ale nie z PL , marże ma z kosmosu nawet wliczając w to opłaty , chcesz więcej wiadomości to pw , i tu go skrytykuję " I wanna be millionaire" w miesiąc

kret_ziemny

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ełk
Fajnie , że piszecie ale tego powinni uczyć w szkole a nie na forum uczeń po praktyce radzi sobie doskonale z kablami .Profesjonalne myślenie o aucie przecież wszyscy trzymają testery diagnoskopy w szafce używają w wolnej chwili aby się samemu doszkolić ? Może byście Panowie trochę praktycznej wiedzy przekazali młodym.

fazior

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Rzeszow
Witam forumowiczów. Mam pytanie odnośnie testera. miałem już trzy na testy i nie mogę sie zdecydować co wziąśc . Może ktoś cos podpowie. miałem nowego Launcha ale tłumaczenie w tym sprzecie tragedia miałem cdif3 i tu normalnie po polsku ale nie wiem co do obsługi ilości pojazdów i miałem texe i nie wiem na co sie zdecydować który z tych trzech czy poprostu kupic jakiegoś maxidasa , autoscana i bedzie podobnie za mniej pln. Pomozecie???

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
225
Miasto
Gdansk
Zależy co robisz jak mechanikę to Cdif3 i Texa i Launch powinien wystarczyć jak elektronika się zajmujesz to potrzebujesz cała gamę sprzętu i zawsze coś będzie brakowac

Oczywiście wszystkie 3

Do góry Bottom