Dariusz62
Początkujący
Mam MaxiEcu 2 po polsku
Chłopie masz pirata to się nie dziw że nie łączy się Tobie z autami.Niestety mam delphi i rezygnuje z niego nie łączy się z niektórymi autami . Znajomy gdzieś coś słyszał i polecał mi MaxiDiag MD808 PRO w tej cenie , możecie coś powiedzieć o tym diagnoskopie co to robi a czego nie, czy to będzie łączyć się z nowymi autami . Nie chciał bym wydać kasę a okaże się że to robi tyle co chinol za 50 zł .
Ale on chce kupić tanio dobrze i później kasować za połączenia ludzi po 100zlW tej branży więcej wydaje się na aktualizacje...
. Chłopie prowadzisz warsztat? Jak tak to inwestuj gruby hajs inaczej zmień branżę. Life is brutal. Też chce kupić legalny sprzęt za 2tys co robi wszystko jest legalny i do tego kasować ludzi za podłączenie pod komputer heheNie łączy się bo masz chińskiego śmiecia, jakbys miał org to byś wiedział dopiero co to znaczy i nieszukalbys kolejnego syfu za 1500
To ma BT? Jaki zasięg i pokrycie

Jeśli to nie jest oryginał to niestety ale ma prawo się nie łączyć ze wszystkimy autami co ma w spisie. Mam podobny dylemat co ty a budżet większy o jedno zero i dalej nie wiem co kupić. Ten vscan co wysłałeś to robi tylko VAG grupę plus eobd a to jest praktycznie nicNiestety mam delphi i rezygnuje z niego nie łączy się z niektórymi autami . Znajomy gdzieś coś słyszał i polecał mi MaxiDiag MD808 PRO w tej cenie , możecie coś powiedzieć o tym diagnoskopie co to robi a czego nie, czy to będzie łączyć się z nowymi autami . Nie chciał bym wydać kasę a okaże się że to robi tyle co chinol za 50 zł .
Ale za to on line...Do sprzętu który zaproponował WOODOO jest pomoc techniczna niestety dodatkowo płatna![]()

Masz orginalną głowicę autocom ( o ile 100 % orginalną bo ten ktoś mógł zaczynać od lewizny) i pirata program jak piszesz . Nikt Ci tu niczego nie stworzy w twoich pieniądzach . Oryginały kosztują .Czy ja piszę po chińsku że tutaj na tym forum nikt nie rozumie . Mój autocom jest oryginalny i łączy się na pewno z większą ilością aut niż wasze texy , bosche , czy inne wynalaski z abonamentem za grube pieniądze . Poszukuje coś w tym stylu co autocom ale w stylu diagnoskopa lub tabletu . Ma być mobilne małe i podręczne i oczywiście po Polsku . Jest tutaj ktoś kto ma wiedzę i zaproponuje coś sensownego . Po prostu nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto i tyle .
I co to będzie robić?tablet+ ELM327 bt+ EOBD Facile z licencją plus.