• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki tester diagnostyczny kupic????

cesio

Początkujący
Punktów
0
a jest lepszy od launcha x431 pro ????
a co możesz powiedzieć o foxell gt90 ???

Autostyl

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Poznań
Witam i już wszystko wiadomo co było z moim Autocom że nie chciał się łączyć z Renault i Mercedesem . Głowica miała uszkodzone przekaźniki , no nie ma się co dziwić 5 lat pracowała bez oddechu . Sprzęt wysłałem do serwisu , serwisant potwierdził oryginał głowicy od Autocom i ją oczywiście naprawił . Teraz łączy się perfekcyjnie ze wszystkimi autami :)

Jeżeli ktoś szuka interfejsu z oprogramowaniem to polecam Wurth WOW wiele dobrego się słyszy o tym zestawie , szczególnie że wersja oryginalna teraz w promocji w WURTH za 7000zł ma autodatę i szczegółowe objaśnienia błędów i ich naprawy . Mam kolegę w serwisie pod Berlinem który mówił że przerabiali już wszystko Bosch Kts , Launcha , Texa i inne tego typu . Zostali z WOW jako interfejsem uniwersalnym . Natomiast do szczegółowej diagnostyki posiadają serwisówki i tylko one mogą tak naprawdę zrobić wszystko , nie słuchajcie pseudo znawców że uniwersalny robi wszystko to wielka bzdura do wszystkiego są serwisówki koniec kropka .

Ostatnia edycja:

cesio

Początkujący
Punktów
0
Mogę zamówić launch X-431 V plus z ali z magazynu z Czech bez cła tylko pisze tam ze aktualizacje przez 2 lata a co po 2 latach będzie dalej śmigał i ile kosztuje wykupienie aktualizacji

druga sprawa czego tego V plus nie ma na oficjalnej stronie launch Polska ?

Gche320

Nowy
Punktów
0
Jaki sprzęt diagnostyczny do mercedesa w210 2002r. 3.2cdi - autocom cdp+ na programie wow czy też delphi po wysłaniu zapytań nie otrzymuje odpowiedzi od samochodu. Mój budżet to 600zł. Dzięki za pomoc

jagoor

SuperMechanior
Punktów
53
Miasto
Olkusz
Po 2 latach przesiądziesz sie na jakiś ruski serwer albo zapłacisz 3500 zł za następny rok
Ogólnie polecam robi robotę

lukias

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
163
Miasto
Lubelskie
Jaki sprzęt diagnostyczny do mercedesa w210 2002r. 3.2cdi - autocom cdp+ na programie wow czy też delphi po wysłaniu zapytań nie otrzymuje odpowiedzi od samochodu. Mój budżet to 600zł. Dzięki za pomoc
Za 500zl kupisz MercedesFullSerwisOnlineCoding zrobisz nim więcej niż w serwisie i nikt Ciebie nie oszuka. Już drugi rok go użytkuje i nie daje zarobić mechanikom.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Panowie, Launch pro3s full niby - warte to coś jest w ogóle ? Znacie kogoś kto coś o nich słyszał ? :>

Gche320

Nowy
Punktów
0
Za 500zl kupisz MercedesFullSerwisOnlineCoding zrobisz nim więcej niż w serwisie i nikt Ciebie nie oszuka. Już drugi rok go użytkuje i nie daje zarobić mechanikom.
Widzę humor dopisuje :) Pytam poważnie dostanę coś w tej cenie żeby odczytać błędy i parametry bieżące - jest to mój prywatny samochód i diagnoza będzie dotyczyła tylko i wyłącznie modelu w210 ewentualnie w202 obydwa motory cdi i złącze na 38pin

miras forumowicz

SuperMechanior
Punktów
20
Pawcar ja znam gościa co ma taki tester.
Diagbox ma nick.

Załączniki

• 20200324_063722-1.jpg
    20200324_063722-1.jpg
    732,7 KB · Wyświetleń: 18

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
To weź przełącz konta i napisz recenzję jak to działa. Chcą 340 USD niby za full plus 65 USD za ciężarówki na 12V co mi już trochę wałkiem daje jakimś...

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Generalni chodzi mi o fakt, czy w tym sofcie dla osobówek sa busy typu iveco, sprinter crafter itp ?

Do góry Bottom