• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jakie amortyzatory polecacie - A klasa W168

szejker1988

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
Złotoryja
Proszę o radę, jakiej firmy amortyzatory - przód do A klasy W168, ceny są mega rozbieżne od 90zł do 550zł

Chcę w miarę dobre żeby nie przepłacać za markę.

franc_car

Bywalec
Punktów
7
Miasto
Ząbki
Jakie polecamy? Sprawne... A tak na poważnie kayaba, trw, meyle tez tragedii nie ma

piteros01

Gaduła
Punktów
1
Miasto
rabka
kayaba bez specjału gorszy cgyba tylko maxgear hehe kilka razy mi sie udało zamówic z firmy I.C maxa i kaya i odrazu były strzelone.Kamoka nic specjalnego a nawet działa Monroe jest w dobrej cenie i dosc fajnie działa trw meyle sachs wiadomo ze ok ale cena robi swoje

lampiko

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Rzeszów
Kayabe montowałem wiele razy i nigdy nie było problemu. Napewno nie jest to nawyzsza półka tylko średnia, ale średnia wyższa. A z drożzych to Sachsa polećę.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2076
Miasto
Kaczory
Bilstein

I obowiązkowo nowe górne mocowania :)

gogigogi

Początkujący
Punktów
0
Miasto
sosnowiec
Od 7 lat montuje kayabe po tym jak wymianialem klientom na gwarancji różane sachsy, szczególnie tylne. Nigdy kayaba mnie nie zawiodła. Ale o ile pamiętam do w168 najlepszy stusenk cena-jakość maja monroe.

Przód, koniecznie nowe gniazda jak pisał kolega wyżej, a do tyłu nowe górne śruby. Są bardzo specyficzne

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2076
Miasto
Kaczory
Zobacz w ananasach jakie fajne sprężyny kayaba wrzuciłem :)

david2291

SuperMechanior
Punktów
114
Bilstein,Monroe,Sachs i Mog.Te mam dostepe w hurtowni i tych sie trzymam jak ma byc dobrze. Z kayaba mam sporo zlych doswiadczen chociazby z tego tygodnia gdzie przedni amorek w C4 Picasso zacza stukac po niecalych dwoch tygodniach

Do góry Bottom