Normalnie też podnosisz tylko pod progi. Najlepsze że nożycowy po złożeniu nie zajmuje miejsca jak kolumnowyPanowie, a jak się robi sprzęgła na nożycowym?
Ja podnośnik postawiłem nad kanałem i co jaki problem? Rozstaw kolumn jest dużo większy niż szerokość kanału? Trochę nie rozumiem problemu.
Jasne bez problemu. Mam coś takiego http://www.nussbaum-group.de/englis...nt-technology/nt-3500/jumbo-lift-nt-3500.htmlNo i tak skrzynię z reduktorem w terenówce to spokojnie wyjmujesz?
jak się przyjrzysz na zdjęciu widać że kanał jest też pod podnośnikiem tyle że zakryty, ten kanał jest przez cały garaż.
Ja też nikogo nie neguję i jestem daleki od osądów. Jeśli się komuś udało i działa to jego sukces , jednak czasem nie warto kombinować skoro można taniej i bezpieczniejKolego jak byś się wczytał w temat to zrozumiał byś ,że mam podobne zdanie (parę postów powyżej) aczkolwiek nikogo nie neguje,że tak ma.
Z czystej ciekawości napisałem do kolegi Szumek72 bo chcę wiedzieć jak ma zachowane granice fundamentu.
. Pozdrawiam80cm, a kolumny z lewa i prawa naprawdę są daleko od ścian kanału..Tak z czystej ciekawości jeżeli masz prześwit wewnątrz słupów a jaki masz szeroki ten kanał ?

.Cytat z firmy "
.