• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Klienci - ciekawe cytaty

<kaczor>

SuperMechanior
Punktów
6
Miasto
okolice Elbląga
ja nieraz dostaje 10/20zł napiwku raz zdażyło sie 100zł ;) nieraz zdarza sie czteropak piwka.
Sa też tacy ze cena niska bo widać ze bieda piszczy i jeszcze pytaja ,,czy taniej sie nieda''bez przesady sam jak chce to obniże cene.To nie jest praca haretatywna jak delikwenci myśla.Zajeżdza co jakiś czas pewien ,,męczydupa" który potrafi po drobnej naprawie powiedzieć ,,rozliczymy sie przy okazji i odjechać''

mechanik.k

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1752
Miasto
London
mechanic-diagnostics-pl-london.mycylex.co.uk
TO było jakieś kilkanaście lat temu.Przychodzi klient z plasterkiem na czole i mówi.Coś się skrzywiło w aucie i nie chce jechać.Wychodzimy na plac a tam
Image(212).jpg Image(209).jpg Image(210).jpg
Powiem wam,że tylko bezpieczniki i to nie wszystkie były do odzysku z tego auta.
Klient zerwał 3 przęsła płotu z cegły i sztachet i okorował drzewo na wysokości 3 m i tylko plasterek na czole.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
A widać było że mu rozum wyciekał z pod tego plastra ? Oj auto w dobrym stanie panie tu się wyklepie tam po szpachluje .. i będzie jak nowe ;):D:D:D

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
psze pana w czasie jazdy lampa alladyna się zaświeciła. To dobrze czy źle??

MalyRobert

SuperMechanior
Punktów
12
Miasto
fr
Proszę pana,nie zapala mi samochód z rana, co robić?
Zapalać po południu

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
1. aby tylko dolewka
2. aby nie zatarty
3. aby można było jechać dalej;]

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
3 najważniejsze
Telefon miły damski głos , samochód mi stanął na ulicy xxx i nie zapala
pytam a jakie ma Pani auto ?
czerwone, pada odpowiedz ....

mar.wo

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
255
Miasto
Racibórz
obdstarpolska.com
Sobota , warsztat nieczynny ale otwarty bo grzebię przy kompach. Pojawia się blondynka około 20 lat i nieśmiało pyta czy mogę pomóc bo złapała gumę i stoi a do szkoły musi na popołudnie . Było ok 500 m to się zgodziłem, żeby było śmieszniej to byłem na rowerze więc zapakowałem klucz do kół do kabury przy rowerze razem z przedłużką i jadę. Pani już czeka, faktycznie kapeć w lewym przodzie. Podjeżdżam i przypomniał mi się dowcip na ten temat i mówię do dziewczyny " no tak, nie ma Pani powietrza ale tylko na dole" na co ona chwilę myśli(?) i mówi zdziwiona i poważnie "No faktycznie i co teraz" . Nie ciągnąłem dalej tematu . Wynika z tego, że ten dowcip co to go znałem to z życia był a nie wymyślony.
A'propos języków obcych to jest w rosyjskim takie słowo (pisownia ze słuchu ľ " aftomoto-diełafoto-kinoradiomantior" co po naszemu znaczy " złota raczka" to na dziś tyle. Pozdrawiam.

hudy5

SuperMechanior
Punktów
32
Miasto
Okolice Katowic
A tak troche z innej bajki. Kto nie wysyłał praktykanta po klucz wiolinowy? Albo po młotek ze skalą uderzeń ? :D

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
A z kompresją to trzeba uważać bo jak za duża może zdmuchnąć iskrę na świecy .

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Dziewiąta rano telefon ...
Panie kupiłem silnik i czy może go Pan uruchomić na podłodze ? Pytam o co mu chodzi a facet że chodzi mu żeby go odpalić przed zamontowaniem bo chciał sprawdzić czy jest dobry bo jak kupował to nie zapalili bo coś tam wymontowali ... tłumacze mu ze trzeba instalacje zrobić i na co kompletnie nie mam ochoty a delikwent że w internecie pisali że odpalali ale on się nie zna .. a i jeszcze może serwis mu coś tam zrobi no i komputer ma luzem. no witki mi opadły ... Rozmowa gorzej niż z blondynką

Do góry Bottom