• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kodowanie peugeot 207

czapa71

Uczestnik
Punktów
1
Taka mała sugestia na przyszłość. Zaczynając wątek podaj oprócz marki i modelu rocznik i rodzaj silnika :)

czarna00260

Początkujący
Punktów
0
Dobrze przepraszam ;) więc peugeot 207 sw 2009rok silnik 1,4 benzynka(kombi)

czarna00260

Początkujący
Punktów
0
Ah..... Jednym słowem dziękuję wam za pomoc i doradztwo :D pewnie nadal myślą Panowie że po drugiej stronie siedzi facet hahaha ;) nie kochani i jeszcze się odezwę by zapytać o porady.

Ostatnia edycja:

czapa71

Uczestnik
Punktów
1
" po drugiej stronie siedzi facet..." - większości trudno uwierzyć że 26 letnia dziewczyna lubi i umie grzebnąć przy aucie.

czarna00260

Początkujący
Punktów
0
No ale tak jest ;) od małego grzebałem w autach z tatą a teraz grzebie sama. Panowie również gotują ;) czemu kobieta nie może grzebać pod maską auta ;) Pozdrawiam ;*

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
No ale tak jest ;) od małego grzebałem w autach z tatą a teraz grzebie sama. Panowie również gotują ;) czemu kobieta nie może grzebać pod maską auta ;) Pozdrawiam ;*

Podpucha....nowa metoda zalozyc profil podac sie za kobiete i wszystkiego sie wydowiedziec.
Nie jeden cwaniak wie ze kobiety traktuje sie inaczej.a w necie to i ja moge byc majorem wojskowym.
Nie bralbym tego na powaznie.chyba ze na wlasne oczy zobacze.ale jak zyje nie widzialem jakiejs laski co by przy samochodzie cos robila.:D

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Już pisałem na forum ale napisze jeszcze raz. Pewna dama wstawiła autko do naprawy w ciągu 2 czy 3 dni wysłała mi ponad 100 smsow z instruktazami napraw "bo w internecie napisali". Po trzech dniach zawiadomiłem panią, że autko można odebrac. Zapytała o cenę. 0 zł. Więc się pyta czemu 0 zł a ja jej bo K .... Palcem auta nie tknalem Pani ma.lepsza wiedzę to proszę naprawić sobie samej

melas

SuperMechanior
Punktów
60
Miasto
WRZEŚNIA
Muszę cię zmartwić ale kiery nie przestawisz na frezach, jest jeden podwojny. Tylko zbieżność.

Do góry Bottom