• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kto na czym pracuje (?)

CITO

Gaduła
Punktów
12
Magnetimarelli asian ostatnio słyszałem dobre opinie o nim właśnie do japończyków zastanawiam się nad kupnem. Ktoś pracuje na nim.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Te nazwy niektórych programów mogliby na naszym rynku spolszczyć.

ludo44

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
329

Tomb

Bywalec
Punktów
14
Miasto
Stoke on Trent, UK
www.facebook.com
Kabel k+dcan dedykowany do inpa. Można mieć na nim dis isid (ista/d) no i oczywiście inpa. Ten jest dla 2000 -2009 mniej więcej. Do starszych na pacmanie ads i komp z fizycznym portem com.
No i do F serii kabel enet +inpa i isid.
A najlepiej icom do wszystkiego.

mar.wo

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
255
Miasto
Racibórz
obdstarpolska.com
Magnetimarelli asian ostatnio słyszałem dobre opinie o nim właśnie do japończyków zastanawiam się nad kupnem. Ktoś pracuje na nim.

Miałem w rękach przez kilka dni do testów, versja asian platinium, nie dotykać, porażka. Zainteresowałem się ze względu na MM . Robi na poziomie interfejsu ogólnego z All... za 90,00 zł. Chcieli 9000,00 zł. Do odważnych świat należy.
Ps. Nie chciałbym nikomu stawać na drodze do szczęścia i jeśli chce, to niech kupuje. Wyrażam tylko moją subiektywna ocenę.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Do fiata uzywam http://www.multiecuscan.net/ nawet kupilem dawno licencje i bardzo program chwale.
Działałem na Vag KKL z przełacznikiem ale mu sie padło a że ma super scalaki do linii K to najprawdopodonbiej w koncu zrobie jakiś fejs z prawdziwego zdazenia , a drobne przeróbki w elm i widzi cały can .

rychulja

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Rzeszów
mar.wo - dobrze gada o tym Asianie ja też miałem porażka do Mazdy mamy IDSa, Do kia, hyundai nieźle trzaska MegaMacs.

CITO

Gaduła
Punktów
12
Dzięki za opinię mar.wo a co byś polecił strikte do japonii, potrzebuje coś dobrego, żeby ogarniał większość marek. O Asianie mówili na targach, że ma teraz najnowsze oprogramowanie.

mar.wo

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
255
Miasto
Racibórz
obdstarpolska.com
Nie wiem, skąd jesteś ale poszukaj firmy-dystrybutora i weź na kilka dni do testów i sam sprawdzisz .
Ja brałem z Italparts'u. Może carman ?

CITO

Gaduła
Punktów
12
Znam Italparts, mają teraz takie testery serii Expert, które dość mocno promują, ale jak do każdej nowości podchodzi się z rezerwą, a niestety nie mam takich z nimi kontaktów aby wziąć na próbę.

highte

Początkujący
Punktów
0
a co polecacie do renaulta ? megane 2,3, scenic 2,3, laguna 2,3 ?

Do góry Bottom