Kochani, więc ja chyba nie mam problemu z żadnym autem, dużo mam swojego sprzętu i nawet nie muszę chodzić na duży serwis a nieraz przychodzą do mnie.
Więc ja mam: Podstawowy XTOOL PS90-wszystkie auta, Lexia - Peugeot i Citroen, Clip- Renault,Dacia, IDS Rotunda-Ford,Mazda, VAG5053ITS- grupa Vag-a, a najczęściej używam WOW na multiplekserze CDP+.
Nawiasem zestaw laptop i CDP+ z programem do niego i dodatkowo WOW mogę odstąpić, AutoCom i Delphi niech spada na drzewo.
Z dużego serwisu mogę przynieść sobie AutobossV30, Globbal professional, Scan100 do aut Daewoo. To chyba tyle z diagnostyki.
Ja mam. Mogę sprzedać nawet.Ma ktoś jeszcze autoboss V30 ?
wiem że różnica jest np. że nie chodzą bezprzewodowo i pewnie w kwestii oprogramowania, szybkością procesora itp. wyposażeniem w walizce...Jeżeli chodzi o polski, to wiadomo trochę łamany i jeszcze mu troszkę brakuje. Raczej da się zrozumieć o co chodzi, jak mam problem z polskim to w 5 sekund przełączam na angielski i potwierdzam sobie znaczenie błędu. Opisy kodów prawidłowe. Ogólnie fajny sprzęt za w miarę rozsądne pieniądze bo 6k to jednak forsa ale nie ma sprzętu co za tą kasę zrobią robotę, sam wiesz że dobry sprzęt to dzisiaj od 10k w górę...ma 2 lata gwarancji i aktualizacji. W aktualkach cały czas pracują z językiem polskim.Szumek jak sobie radzi ten Twój xtool z językiem polskim? duża różnica jest pomiędzy ps65,70,80,90?

nieMozna korektowac liczniki w nowych bmw 2012 itd?
Pierwsze i najwazniejsze pytanie : do czego ma słuzyc? Co chcesz nim robić, jakie systemy? Diagnostyka, klucze, liczniki, odczyt/zapis pamięci? Ty to wiesz najlepiej i nikt ci lepiej nie doradzi, bo jak wszystko to kupuj. Druga strona medalu jest taka, ze ile byś nie kupił to i tak czegoś brakuje i trzeba kupić.koledzy mozecie napisac o tym XTool PS 80 CZY WARTO TYLE PLACIC I? CZY LEPIEJ JEST WZIASC XTOLL PS65 posiadam cdif3 diagun LUNCH GUTMANA I KILKA INNYCH PROGRAMOW. CZY MOZE NIE WARTO ?