Hej, cześć, witam, jestem nowy na forum, ale już zauważyłem, że jest tu fajny klimat i ciekawi ludzie. No ale ja nie o tym, odgrzeje temat jak bigos z komunii, jestem tak zwanym "nadwornym mechanikiem" czyli naprawiam auta rodzinie i znajomym co mówi samo za siebie, że są to bolidy najróżniejszych marek. No i nie ściemniając od razu przyznaje się bez bicia, że nie stać mnie na żadne oryginalne oprogramowania teraz. W przyszłości będę na legalu, spokojnie, a na swoją obronę mam tylko to, że nigdy od nikogo nie wziąłem nawet złamanego grosza za naprawy (niekiedy w warsztatach liczone w tysiącach). Do rzeczy, w tech chwili używam VCDS-a do vagów, inpa do BMW, Multiscan, do fiatów itp. oraz DDT2000 do renówek itp. Chciałem przejść na coś troszkę bardziej legalnego (choć wciąż nie do końca) bo przyznam delikatnie łechce sumienie. Myślałem nad Multidiag pro Silver rzecz w tym, że nie wiem, czy nadaje się on do czegoś, bo jak to się mówi jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.
Kup taniej TESTER DIAGNOSTYCZNY UNIWERSALNY MULTIDIAG PRO+ BT z Nowy Targ na Allegro.pl, za 589 zł w kategorii Narzędzia i sprzęt warsztatowy - Diagnostyka i pomiary. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id: 10192392766? Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
Ewentualnie co byłoby lepszego w tej cenie i czy w ogóle ktoś na tym pracował i jaką ma opinie? Kończąc tę litanię dzięki wielkie za wszelką pomoc i pozdrawiam.