Peugeot 407
Uczestnik
- Punktów
- 0
To wyobraź sobie jak by nie było luzu .ma być Luz.Dokładnie półoś do wymiany. Przegub wewnętrzny pewnie, ale w tym wypadku cała półoś. Sam zgłupiałem ponieważ czytałem i słyszałem herezje, opinie, że luz wzdłużny jest dopuszczalny.
jak gościu założył sobie kiedyś za długą półoś to mu prawie silnik z łap wyrwało heheTo wyobraź sobie jak by nie było luzu .ma być Luz.
To Forum nie jest <patolem> jak to określiłeś . Sprawcami takiej aury są zazwyczaj Ci którzy zadają pytania ...a więc >>>amatorzy .laicy ..osoby nie posiadające wiedzy i doświadczenia w tej materii.Dlatego też może pojawić się ironia lub sarkazm w odpowiedzi .Poza tym >>>(RZECZ WAŻNA) !!! należy przeanalizować taką ironię aby dostrzec prawidłową odpowiedż na zadane pytanie .Też można uzyskać odpowiedż na pytanie poza Forum ..wystarczy otworzyć kilka stron w Necie i po problemie .Serdeczne pozdrowienia Świąteczne !Zaczytam uważać że to forum to jakiś patol. Kazdy tu uważa się za takiego szpenia do takiego stopnia żeby robić sobie jaja z kogoś kto przychodzi tu z pytaniem dla niego nie oczywistym. P

W całej rozciągłości się z tobą zgadzam...bo logują się tu głąby bez podstawowego pojęcia o mechanice i jęczą żeby in tłumaczyć...Zaczytam uważać że to forum to jakiś patol.
jak sama nazwa wskazuje jest dla ludzi co coś wiedzą i chcą ewentualnie wymienić się doświadczeniami, a nie dla jemiołów co bez pojęcia starają się drutować swoje szroty...forum mechaników

półoś zawsze będzie miała luz wzdłużny