Panowie ME nie jest takie złe, na pewno to produkt dla początkującego, który chce "zbadać" swojego polo czy golfa znajomego. Od użytkowników testera dowiedziałem się że program ma wiele błędów. Wysłuchując wielu opinii zdecydowałem się na delphi autocoma (wiadomo chińczyk), użytkuje go ponad pół roku, (zwrócił się po 4-5 miesiącach) ale go NIE polecam. Delfin ma ogromne problemy z czytaniem aut, np.: toyota corolla 1.4 diesel 2007 do auta wszedłem po przez inny model z 2005r, brak możliwości wykonywania adaptacji czy kodowania w poszczególnych autach np. adaptacja przepustnicy w polo MPI bez problemu, w fabii MPI brak możliwości, kodowanie wtrysków 906 om651 r2010, C 204 z 651 brak możliwości, no i problem z odczytem logów. ME polecam dla chłopaków, którzy dopiero zaczynają i pierwsze co będą robić to odczyt błędów, weryfikacja i usuwanie drobnych usterek, na adaptacje i kodowanie macie jeszcze czas. To co napewno moge powiedzieć to znany już dobrze cytat "Jeśli program jest do wszystkiego to jest do niczego", ale mimo to myśle że ME jest dobry na początek.
Teraz mam pytania: Czy macie panowie styczność z Bosch KTS, czy to dobry wybór?
Dla czego nie moge zainstalować na tym pieprzonym win8.1 Autodaty, workshopdaty, ani esi tronic?
Patrzyłem teraz na Maxiecu i skurczybyki podnieśli ceny o ok 100 pln.