Rash'u
Zweryfikowany Mechanik
nieeee. nigdy nie widzialy u mnie dynamometra
tylko pneumata hazeta 1300 Nm
D
D
D
te 1300Nm to gruba przesada na koło
TRW to ostatnio szajs, jeden komplet przejechal niecale 8tys i bije, drugi moze 3 tys i bije, wrzuc na probe cos tanszego, mintexa, blueprinta. To nie gorna polka ale mozesz sie zaskoczyc trwaloscia. Brembo tez nie ma szalu, jedynie do boscha bym sie przyczepil ze sie pokrzywil.
Masz jeszcze opcje zakupu uzywek lub przetoczenia tych krzywych. Inna sprawa, laczki to załozyles jak do MPS, 245mm opony naprawde solidnie sie trzyma zanim zadziala abs, nie wiem co tam masz katalogowo ale wydaje mi sie ze 215 max 225.
nieeee. nigdy nie widzialy u mnie dynamometratylko pneumata hazeta 1300 Nm
D
Zibi, ja wiem dla kogo robi brembo, ale wydaje Ci ze ze brembo w pudelku na aftermarket to to samo brembo co do fabryki jedzie?

Spróbuj teraz dokręcić za pomocą klucza dynamometrycznego . Jak dobrze pamiętam coś około 110 - 120 Nm .
Stawiam tylko na jazmo... Sam tloczek nie narobi takiego rabanu
Dalkowiec moze miec racje
Ja bym sprobowal zimmerow, jezeli sa dostepne do mazdy. 
a sprawdzałeś po założeniu nowych tarcz czujnikiem zegarowym bicie? a tak poza tematem to nie ma opcji skrzywić tarcz w kałuży, chyba że bedzie tak wielka że tarcze sie w niej zanurzą...
Zibi, Ty mechanik i nie masz wrazenia ze nawet markowe produkty nie sa tak trwale jak te oem zamontowane w fabryce? TRW ma akurat powszechna opinie ze aftermarket ma sie nijak do jakosc na linie montazowa. Sam to przerabialem. Zibi slyszales o zimmerach?