Troche inicjatywy i wysilku we wlasnej sprawie by sie zdalo chyba?Na Allegro nie ma do tego modelu / 2 litry , benzyna/ .Do innych są ale króćce są inaczej rozstawione.Zamówić Ci na allegro albo intercarsie?
Bo chodzi o to ze kur... wiekszosc jest tak leniwa ze ani do sklepu, anie do ksiazki anie w google anie nigdzie nie zajzy, tylko sie taki rejestruje i krzyczy ''daj, daj, daj...'' Ludzie troche szacunku do siebie samego, my tu nie jestesmy od podawania kazdemu swini na tacyTroche inicjatywy i wysilku we wlasnej sprawie by sie zdalo chyba?
Jesteś cienki jak d... węża i dziwię się , że ktoś docenił rady dyletanta . Chłodnicę zamówiłem w US i wraz z transportem kosztuje połowę naszej ceny serwisowej . A szukałem rady czy można gdzieś w kraju kupić ją w rozsądnej cenie . Niestety przy takich - pożal się Boże- "mechanikach" -doradcach to zupełne nieporozumienie .To może ruszysz się z domu do sklepu motoryzacyjnego niech zamówią? nie wszystko dostaniesz z dostawą do domu
Jak pewnie zauważyłeś znajdujesz się na forum mechaników samochodowych, a nie na forum sprzedawców części samochodowych. Więc zamawiamy części w sklepach motoryzacyjnych, hurtowniach. Gdybyś zadał normalnie pytanie z zapytaniem gdzie możesz dostać to wtedy uzyskał byś normalną odpowiedź.Jesteś cienki jak d... węża i dziwię się , że ktoś docenił rady dyletanta . Chłodnicę zamówiłem w US i wraz z transportem kosztuje połowę naszej ceny serwisowej . A szukałem rady czy można gdzieś w kraju kupić ją w rozsądnej cenie . Niestety przy takich - pożal się Boże- "mechanikach" -doradcach to zupełne nieporozumienie .
Może rozsądniej byłoby zająć się rodziną ???
At majora natu sum.Jeśli potrafisz zrozumieć. Trochę mniej słów bo dziewczyna może potem długo czekać .Jak pewnie zauważyłeś znajdujesz się na forum mechaników samochodowych, a nie na forum sprzedawców części samochodowych. Więc zamawiamy części w sklepach motoryzacyjnych, hurtowniach. Gdybyś zadał normalnie pytanie z zapytaniem gdzie możesz dostać to wtedy uzyskał byś normalną odpowiedź.
Co do tej obrazy puszczę go między zdaniami bo gdybym się takim czymś miał przejmować to bym się chyba powiesił albo był seryjnym zabójcą zabijając takich,. I rodziną mógł bym się zająć ale własnej jeszcze nie posiadam, a dziewczyna wraca dopiero jutro więc marnuję czas na pomaganie ludziom takim jak Ty którzy nie potrafią nawet tego docenić, że uzyskują porady zawodowych mechaników (którzy w pracy też muszą się użerać z nie miłymi klientami).
Dziękuję dobranoc a takimi postami to tylko sprawiasz że gdybyś jednak potrzebował naszej pomocy to twoje posty i tematy po prostu ominiemy.
Mechanicy pozal sie boze mechanikami...ale twoja polszczyzna i skladnia zdania bije nasza glupote na glowe!!!Jesteś cienki jak d... węża i dziwię się , że ktoś docenił rady dyletanta . Chłodnicę zamówiłem w US i wraz z transportem kosztuje połowę naszej ceny serwisowej . A szukałem rady czy można gdzieś w kraju kupić ją w rozsądnej cenie . Niestety przy takich - pożal się Boże- "mechanikach" -doradcach to zupełne nieporozumienie .
Może rozsądniej byłoby zająć się rodziną ???

Ktoś ci napisał czy tak sam od siebie ? A nie lepiej Wasza Ekselencjo ? Gdyby głupota umiała fruwać to nie potrzebowałbyś tankować paliwa.Mechanicy pozal sie boze mechanikami...ale twoja polszczyzna i skladnia zdania bije nasza glupote na glowe!!!
Koles przeczytaj co napisales i zastanow sie czy ma to cos, co kolwiek wspolnego ze zdaniem typu:
-Witam, czy ktos z szanownych mechanikow moze podzielic sie informacja gdzie najlepiej szukac chlodnicy (dane auta) ktorej nie da sie znalezc w znanych mi zrodlach?
I trzymaj morde zasrancu kolejnym razem bo sam jestes cienki jak dupa weza![]()
a jutro o 8 WKU mnie wita.