• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mechanik samochodowy Glasgow

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Jest całe polskie forum samochodów elektrycznych gdzie przerabiają samochody na elektryczne a nawet budują ogniwa itp . Takie hobby

relu82

Początkujący
Punktów
0
Miasto
gdansk
jesli chodzi o samochody na prad to dla mnie to juz nie samochod ;] a tym bardziej czy napewno ekologiczny? kwasy aku itp ogniwa? juz wole technologie wodorowa czy jak by ktos powiedzial nano woda

Dziobak

Gaduła
Punktów
7
Miasto
Londyn
bmerc.co.uk
Ile realnie można zarobić jako mechanik w UK/Irlandii? Coraz częściej myślę o wyjeździe...
Mechanik startuje od 500£ w dobrym garazu .
Do pierwszego leprzego jak pojdziesz zaczniesz od 400 jak bedziesz gosciowi prowadzic garaz to znaczy zamawiac czesci oddawac samochody to dobic mozesz do 800£

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
kto kaszubski jezyk zna da se rade w każdym kraju...mysle ze juz nie warto nigdzie wyjeżdżać ino inwestować w sprzęt i robić robote bo zarobisz wydasz na wynajem przeloty a potem juz w PL nie będziesz mogl sie odnaleźć....

art234

SuperMechanior
Punktów
483
Miasto
Chorzów
Dlaczego tak napisałeś ? Kto Kaszubski język zna da se radę w każdym kraju, co z resztą ? jakieś lewusy do roboty?

Bez obrazy dla innych ,ale nie rozumie początku twojej wypowiedzi

Dziobak

Gaduła
Punktów
7
Miasto
Londyn
bmerc.co.uk
Dziobak, te zarobki to za tydzień pracy?
Tak to za tydzien .Jeszcze zalezy od garazu .Znam taki garaz gdzie gosc placi 100 za dzien czyli 9 godz i chlopaki jak chca moga pracowac 7 dni w tygodniu .Garaz jest otwarty 24h nawet w swieta pracuje tam z 10 mechanikow .Podnosnikow jest z 15 i dwie stacje przegladow .Dziki garaz ale mozna zarobic .Obecnie potrzebuja tam do pracy .

baton180

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
168
Miasto
Glasgow - Szkocja Tarnobrzeg-Mielec
Tak to za tydzien .Jeszcze zalezy od garazu .Znam taki garaz gdzie gosc placi 100 za dzien czyli 9 godz i chlopaki jak chca moga pracowac 7 dni w tygodniu .Garaz jest otwarty 24h nawet w swieta pracuje tam z 10 mechanikow .Podnosnikow jest z 15 i dwie stacje przegladow .Dziki garaz ale mozna zarobic .Obecnie potrzebuja tam do pracy .

O jakim garażu mowa ?

Dziobak

Gaduła
Punktów
7
Miasto
Londyn
bmerc.co.uk
White Rose Motors w Londynie dzielnica Barnet.

kto kaszubski jezyk zna da se rade w każdym kraju...mysle ze juz nie warto nigdzie wyjeżdżać ino inwestować w sprzęt i robić robote bo zarobisz wydasz na wynajem przeloty a potem juz w PL nie będziesz mogl sie odnaleźć....
Swieta prawda !!!!!!.
Ja tez wracam jestem tu jeszcze przez rok i chce wrocic i cos wlasnego rozkrecic.Boje sie tylko jednego ,tych starszych samochodow wiecie o co mi chodzi , sasiad naprawial i teraz samochod jest w garazu .

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
Dlaczego tak napisałeś ? Kto Kaszubski język zna da se radę w każdym kraju, co z resztą ? jakieś lewusy do roboty?

Bez obrazy dla innych ,ale nie rozumie początku twojej wypowiedzi
takie stare kszubskie powiedzenie bez obrazy dla nikogo...

mechanik.k

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1753
Miasto
London
mechanic-diagnostics-pl-london.mycylex.co.uk
White Rose Motors w Londynie dzielnica Barnet.

Swieta prawda !!!!!!.
Ja tez wracam jestem tu jeszcze przez rok i chce wrocic i cos wlasnego rozkrecic.Boje sie tylko jednego ,tych starszych samochodow wiecie o co mi chodzi , sasiad naprawial i teraz samochod jest w garazu .
To jest Polski garaż?

Do góry Bottom