LordVegetos
Uczestnik
I tutaj kolega ma rację...
Witam mieszkam w Glasgow I szukam pracy jako mechanikPoszukujemy mechanika samochodowego do pracy w warsztacie znajdujacym sie w Glasgow.
Umowa o prace i zatrudnienie na pelen etat.
Warunki do uzgodnienia w zaleznosci od doswiadczenia.
Kontakt tel 0044 07521043914
https://www.google.co.uk/search?q=g...UJdPv8AfRt524DQ#q=glasgow+mechanic+ogłoszeniaWitam mieszkam w Glasgow I szukam pracy jako mechanik
Mechanik startuje od 500£ w dobrym garazu .Ile realnie można zarobić jako mechanik w UK/Irlandii? Coraz częściej myślę o wyjeździe...
A co wybierasz się?Dziobak, te zarobki to za tydzień pracy?
Tak to za tydzien .Jeszcze zalezy od garazu .Znam taki garaz gdzie gosc placi 100 za dzien czyli 9 godz i chlopaki jak chca moga pracowac 7 dni w tygodniu .Garaz jest otwarty 24h nawet w swieta pracuje tam z 10 mechanikow .Podnosnikow jest z 15 i dwie stacje przegladow .Dziki garaz ale mozna zarobic .Obecnie potrzebuja tam do pracy .Dziobak, te zarobki to za tydzień pracy?
To wolę, zostać u siebie.Tak to za tydzien

Dobra decyzja !!!@To wolę, zostać u siebie.![]()
Tak to za tydzien .Jeszcze zalezy od garazu .Znam taki garaz gdzie gosc placi 100 za dzien czyli 9 godz i chlopaki jak chca moga pracowac 7 dni w tygodniu .Garaz jest otwarty 24h nawet w swieta pracuje tam z 10 mechanikow .Podnosnikow jest z 15 i dwie stacje przegladow .Dziki garaz ale mozna zarobic .Obecnie potrzebuja tam do pracy .
Swieta prawda !!!!!!.kto kaszubski jezyk zna da se rade w każdym kraju...mysle ze juz nie warto nigdzie wyjeżdżać ino inwestować w sprzęt i robić robote bo zarobisz wydasz na wynajem przeloty a potem juz w PL nie będziesz mogl sie odnaleźć....
takie stare kszubskie powiedzenie bez obrazy dla nikogo...Dlaczego tak napisałeś ? Kto Kaszubski język zna da se radę w każdym kraju, co z resztą ? jakieś lewusy do roboty?
Bez obrazy dla innych ,ale nie rozumie początku twojej wypowiedzi
To jest Polski garaż?White Rose Motors w Londynie dzielnica Barnet.
Swieta prawda !!!!!!.
Ja tez wracam jestem tu jeszcze przez rok i chce wrocic i cos wlasnego rozkrecic.Boje sie tylko jednego ,tych starszych samochodow wiecie o co mi chodzi , sasiad naprawial i teraz samochod jest w garazu .